Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Lego Star Wars II: The Original Trilogy

GameCube
Lego Star Wars II: The Original Trilogy
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 september 2006
  • Utvecklare
    Traveller's Tales
  • Antal ägare
    23
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.3

Speltest av nintendo_sp

Inskickad av nintendo_sp den 18/01 -07 23:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Lego Star Wars II: The Original Trilogy är ett spel som är baserat på de tre sista Star Wars filmerna. Men trots det så var dessa filmer de som gjordes först. Nu har Traveller’s Tales tagit sig an uppdraget att göra ett spel av orginal trilogin. Men det finns många saker som skiljer sig från de övriga Star Wars-spelen. För det första så är spelet gjort helt i Lego. Det blev väldigt lyckat i Lego Star Wars The Video Game så de bestämde sig för att göra en uppföljare.
En annan sak som skiljer sig från de övriga spelen är all humor. I nästan varje mellansekvens får man sig ett gott skratt.
En tredje sak som skiljer sig från de övriga spelen är att man kan göra egna Lego-karaktärer som man kan få springa runt med på banorna i Free Play.
I Free Play så kör man om banorna man redan har kört och man får dessutom välja vilken karaktär man vill som man har.
Det finns mycket att låsa upp och spelet räcker väldigt länge.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet ortoligt mycket. Jag har varit Star Wars fantast ett bra tag och det här är det första Star Wars spelet jag ägt. Annars så har jag spelat spel som Star Wars Battlefront 2 också. Om du gillar Star Wars och Lego så är det här verkligen något för dig! Men om du enbart gillar Star Wars så ska du inte rygga tillbaka. Spelet kan spelas av nästan vem som helst som gillar spel. Det här är ett väldigt bra spel!

Betyg till spelet
Jag älskar grafiken! Travellers’s Tales har lagt stor möda på att få Lego gubbarna så levande som möjligt. Och det har dom verkligen lyckts med!
Spelet bjuder på mycket skratt och utmaningar. Känslan är mycket bra. Egentligen så är det inte så mycket utmaning men vissa saker kan bli mycket svåra att låsa upp.
De har tagit med all möjlig musik och alla möjliga ljud från de tre filmerna. Jag gillar persnligen mest låten som spelas hoss ewokerna.
Spelet håller ett bra tag framöver. Tvåspelar läget gör att livslängden blir ännu bättre!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8