Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











James Bond 007: NightFire

GameCube
James Bond 007: NightFire
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    29 november 2002
  • Utvecklare
    Eurocom Entertainment Software
  • Antal ägare
    206
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 7.9

Speltest av firedragon4

Inskickad av firedragon4 den 28/05 -05 11:52

Handling / story / vad man gör i spelet
James Bond 007: Nightfire är ett klasiskt James Bond spel som man kan ta sig an tio olika karaktärer. Det går ut på att man är James Bond och ska frita en massa gissla från de onda. På vissa banor kommer du att ha med dig en medhjälpare, man får jätte många läckra bilar en av dem är: Aston Martin v12 Vanquish. Man kommer att få åka snöskoter, helikopter och bil i detta spel. Man kan få vapen som Wolfram pp7 (den här lilla, halv automatiska pistolen har hög precision och kan utrustas med ljuddämpare), pp7 Gold (en Golden pp7 har samma finesser som sin föregående, men dubbla eldkraften).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att James Bond Nightfire är ett spel som de har lyckats med. Spelet är väldigt bra för att man kan åka snöskoter, bil och helikopter och en massa andra fordon. Visst blir spelet extra bra för att det finns så många vapen och banor att välja på. Så jag tycker att detta James Bond spel är det bästa som finns - så jag vill verkligen rekommendera er att köpa detta spel för er som har GameCube och gillar James Bond.

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra man ser väldigt bra när man åker alla olika fordon. Så därför har jag gett grafiken en åtta.

Spelkänslan är superbra man lever sig in i spelet väldigt mycket när man gör alla olika finesserna. Så därför vill jag ge spelkänslan en nia.

Ljudet är jätte bra man hör väldigt bra när man skjuter, men visst är rösterna lite oklara. Så därför har jag gett ljudet en stor åtta.

Hållbarheten är super bra man kan spela i dagar utan att ha tröttnat det tycker jag är jättebra. Så därför vill jag ge hållbarheten en solklar tia för att man kan spela så himla mycket på detta spel.

Med vänlig hälsning
/Firedragon4

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9