Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJames Bond 007: Everything or Nothing

GameCube
James Bond 007: Everything or Nothing
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  27 februari 2004
 • Utvecklare
  EA Redwood Shores
 • Antal ägare
  135
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 08/03 -06 17:51

Handling / story / vad man gör i spelet
På James Bond: everything or nothing ska man klara olika uppdrag. Det riktiga uppdraget är att man ska stoppa Nikolaj Diavolo. Man gör många olika saker i det tex kör bil eller motorcykel, fightas med jaws (2 gånger), Man kan slåss både med och utan pistol och klara uppdrag så du får platina. Varje gång man får ett udda tal med platina får du ett nytt fusk.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är riktigt kul!! Man kan köra 2 player och sammarbeta. Det är jätte kul om man är med vänner. Grafiken är bra. Spelkänslan är sådär för att man ser hela karaktären. Inte bara handen. Ljudet är bra, särskilt skotten men musiken är lite enformig. Hållbarheten är i världsklass!!Om man är riktigt bra på spelet kan man försöka säg på platina, om man är lite mindre bra kan man försöka klara alla banor. Så spelet är Kanon!!

Betyg till spelet
Grafiken är bra. Skotten är riktigt bra men man kan bara gå igenom människorna som ``ligger ner´´. Spelkänslan får en 5:a. för att vibrationerna är bra men man ser hela gubben inte bara handen. Skotten låter bra men musiken är lite enformig. Hållbarhetenkan inte vara bättre!! Det är svårt ibland och lätt ibland. Har du inte spelet så måste du köpa det!!

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 5