Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och de vises sten

GameCube
Harry Potter och de vises sten
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    12 december 2003
  • Utvecklare
    Warthog
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 7.5

Speltest av _Zero_

Inskickad av _Zero_ den 26/02 -06 13:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som en pojke vid namn Harry Potter. Harry Potter lever med sina foster föräldrar och han tycker inte om det alls. Fast en dag får Harry ett brev med en inbjudan med att börja på Hogwarts skola med häxkonster och trolldom. Tillslut så kommer man till skolan och nästan i hela spelet så är man i skolan. I skolan så går man till sina lektioner och får möta många konstiga varelser. Du har inga pengar i spelet men istället så har man bönor och dom kan du hitta lite överallt på Hogwarts. Med bönorna kan du byta till dig saker som till exempel: Trollkarlskort, stinkbomber och stinkulor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är helt okej. Fast spelet är lite enkelt tycker jag så spelar man det mycket så klarar man det ganska snabbt. Spelet är väldigt bra gjort grafiken är riktigt bra. Gillar man sådana spel så rekommenderar jag spelet och det är inte så dyrt heller. Jag fick spelet för ganska länge sedan och då tyckte jag att spelet var väldigt kul.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra, snyggt gjort och häftiga ljudeffekter. Spelkänslan är bra den med, man kan alltid gå fritt förutom när man är på sina lektioner. Ljudet är väldigt bra, speciellt musiken gillar jag. Hållbarheten är bra den med, har man klarat spelet så vill man nog klara om det flera gånger. Så köp spelet om ni verkar gilla det!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7