Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och den flammande bägaren

GameCube
Harry Potter och den flammande bägaren
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 november 2005
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    55
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 7.8

Speltest av coolfire1

Inskickad av coolfire1 den 07/01 -10 19:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Harry Potter och hans bästa vänner Ron och Hermione börjar nu sitt fjärde år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Men det här året har de en magisk trekamp som går ut på att representera ens skola. Harry blir utvald till en av de fyra deltagarna och blir nu tvungen att klara av tre farliga utmaningar. Segraren i den magiska trekampen får evig ära och berömmelse.

Under sitt fjärde år kan Harry, Ron och Hermione också lära sig nya trollformler och besvärjelser som de kan få nytta av till exempel Aqua Eructo (gör att man kan släcka bränder som hindrar en att komma förbi på nivåerna). I slutet av spelet så måste Harry duellera mot Lord Voldemort, tidernas största onda trollkarl.

Man kan också köpa Character Cards (Karaktärkort) som förstärker ens besvärjelser.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar detta spel! Det bästa med spelet är att man kan spela tre spelare om man har extra spelkontroller. Då kan man till exempel spela med sina bästa kompisar då man vill. Den magiska trekampen var jättekul för det var då man levde sig in i spelet bäst. Detta Harry Potter-spel står på min topplista för spel! Köp Flammande Bägaren! Ni kommer inte att ångra er!

Kort sagt: Mycket nöje med spelet!

Betyg till spelet
Grafiken får en tia för att man ser karaktärerna hur tydligt som helst! Omgivningarna är också snyggt gjorda.

Spelkänslan får också en tia för som jag sa är det jättekul att spela med sina kompisar och man lever sig verkligen in i spelet! Det känns som om man själv är Harry och flyger på sin kvast under den ungerska tagg svansen (en drake man ska flyga undan i den magiska trekampen)!

Ljudet får också en tia för man hör karaktärernas röster jättebra och effekterna är så häftiga till exempel då man kastar en trollformel.

Hållbarheten får en solklar tia. Jag tröttnar aldrig på den flammande bägaren! Köp det!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10