Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy Crystal Chronicles

GameCube
Final Fantasy Crystal Chronicles
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    12 mars 2004
  • Utvecklare
    Square Enix
  • Antal ägare
    128
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.3

Speltest av Splintey13

Inskickad av Splintey13 den 09/01 -06 17:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Allting handlar om att en så kallad dödlig "Maisma" tar över landet. Maisma är en speciell och stark kraft. Och det är ditt jobb att försöka hålla den tillbaka. I spelet så ska du först välja vilken ras du ska vara. Sedan så börjar äventyret, och du kommer att möta många faror i spelet. Så som Goblins, Fantasimonster och andra saker. I detta spelet så slåss man själv, och vad jag menar med det är att man inte väljer på en meny hur man slåss utan i det här spelet så slåss an själv.
Du kan uppgradera dina vapen, dina magiska krafter mm.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är helt okej men lite tråkigare än dom andra spelen. Det är också lite dålig handling i det hela. det jag tycker mest om på spelet är att slåss och måla, klippa och massor av sånt på mitt husdjur. Jag har klarat spelet men det var på gränsen att jag inte fortsatte för att spelet är ganska långtråkigt tycker jag. Det sämsta med spelet tycker jag är att man måste åka runt i sin "caravan" och bära runt på sin Chrystal bägare eller vad saken man bär runt på heter.

Betyg till spelet
Grafik: 8 Mycket snygg och väldesignad grafik. DEt snyggaste var när man fick måla om sin figur och klippa den och när man slåss så är det ganska coola effekter.
spelkänsla: 9 eftersom det var så snygg grafik och att det darrade i kontrollen när man gick igen en Maisma stream höjde betyget en aninga för det tyckte jag var häftigt.
Ljud: 7 Helt okej ljud fast det var en del jobbiga och stressiga låtar som fastnade i huvudet.
Hållbarhet: 10 Spelet är väldigt långt tycker jag men väldigt långtråkigt som sagt. Eftersom man åket fram och tillbaka i sin Caravan i timmar och när man kommer fram så står det att man ska hämta någonting från en annan stad o.s.v.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9