Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy Crystal Chronicles

GameCube
Final Fantasy Crystal Chronicles
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    12 mars 2004
  • Utvecklare
    Square Enix
  • Antal ägare
    128
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 07/08 -05 12:19

Handling / story / vad man gör i spelet
När du är klar med allt så är det dags att åka, och snacka om vilken gigantisk resa det kommer att bli! Du kommer att kunna guida din vagn på kartan mellan alla vägar och stopp.
När du väl börjat så kommer du kunna se att din karaktär bär på en kristallbägare som skyddar dig från Miasman fast endast i sådan mängd att bara fyra personer kan gå i den (jag kommer till det senare). Du måste klara av många farliga banor genom att slå ihjäl fiender och klara bossen och sedan till slut få Myrrhen.


Din Moogle som är med dig under hela din resa, eller Mog som han heter i spelet kan som tur är bära på kristallbägaren åt dig. Men han kan bli trött så då måste du bära den ett tag och då kan du inte slåss utan du måste ställa ner den och du kan bara röra dig inom bubblan utan att förlora HP. Sedan efter han vilat en stund kan han göra det igen. Du kan gå utanför den skyddande bubblan men du kommer att förlora ganska mycket HP.


Medan striderna är väldigt simpla lyckas de ändå inte bara vara Hack and Slash utan du kan också göra magier och super attacker. En Command meny låter dig använda t ex Phoenix Down, Mat och magier som du plockar upp(Du kan inte ha magierna under hela spelet utan du förlorar dom efter du klarat banan så du får plocka upp nya på nästa bana.). Du kan även göra fusion med vissa magier vilket är fantasiskt bra.

Efter varje boss så får du vila och det kommer en post Moogle och ger dig brev från din familj(som jag nämnde förut kan du få väldigt bra saker här i beroende på vad du valde för jobb åt dom.) Efter du läst brevet kan du svara och skicka någon sak till dem.

Vad jag tycker om spelet
Final Fantasy: Crystal Chronicles har väldigt fin grafik och alla banor är väldigt fint designade. Allt har slipats på för att det ska vara så snyggt som möjligt och för att Square Enix vill göra en snygg comeback.
Spelet har också ett bra Soundtrack, röstskådespelare och alla ljudeffekter från slag och alla fiender.

Avslutningsvis så är Crystal Chronicles ett unikt RPG som har skapat en egen stil till skillnad från alla andra RPG spel vi sett förut. alla strider, pussel lösningar och all utforskning har gjorts väldigt bra och inget i spelet är fult. RPG eller Final Fantasy fan eller inte, du borde testa detta spel.

Betyg till spelet
Grafiken är helt fantastik och bra den är så skön så man inte kan snacka om den och grafiken är så bra när den är på GameCube snacka till dig den på PS2 den kommer att äga där lite mer.
Grafik: 10.

Spelkänslan är jätteskön och bra jag själv har en riktigt bra spelkänsla för den och det här mina kompisarna alla typ jag känner.
Spelkänslan: 10.

Ljudet är inte så bra speciellt musiken jag vet inte den musiken är inte min smak och det.
Ljudet: 10.

Hållbarheten är jätte bra eftersom att spelet är långt och roligt det blir bra först i början sen sorligt och sen bra igen.
Hållbarheten: 10.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10