Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Street

GameCube
FIFA Street
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    21
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.3

Speltest av AT94

Inskickad av AT94 den 13/12 -05 20:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Det man gör i det här spelet är att man gör en egen fotbollsspelare och spelar om "erfarenhetspengar" som man kan göra sin egen fotbollsspelare bättre. Man kan vinna kläder (vissa har man från början). Ja man kan köpa gubbar i spelet också. Man kommer med ett halvkasst lag (sitt eget lag). Man ska träna upp laget så bra man kan, träna upp sin egen fotbollsspelare, köpa gubbar (när man kan åka till en annan stad). Apropå det så vinner man (typ) så man kan åka till andra städer. Efter det jag har skrivit så får ni spela själva. :P

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag det är ett bra spel som kan tyckas hos många andra (tror jag). Det är ett roligt spel som man inte kan ogilla. Det är roligt med att trixa med alla medlemmar i laget. Speciellt när man trixar och gör mål efter det (ni förstår när ni spelar spelet). Ja om jag skulle valt det roligaste och mest välgjorda spelet jag har spelat så skulle det varit det här!

Betyg till spelet
Jag tycker det här är ett rätt så bra spel eftersom det är välgjort och lätt men ändå inte så svårt. Ja som sagt om jag skulle valt det bästa spelet skulle jag valt det här. För alla "Fifa-samlare"är det här det bästa, ni måste bara ha det. När man spelar kan man sitta i flera timmar och spela och se när Ronaldhino äger alla (förutom min fotbollsspelareförstås) andra gubbar på planen.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9