Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dragon Ball Z: Budokai 2

GameCube
Dragon Ball Z: Budokai 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 mars 2005
  • Utvecklare
    Pyramid
  • Antal ägare
    46
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 6.6

Speltest av Eanttor

Inskickad av Eanttor den 26/07 -05 10:47

Handling / story / vad man gör i spelet
I uppdragen i spelet så ska man gå runt i på ett bräde. Du har alltid med dig Goku, och får alltid välja en eller två gubbar som ska vara med dig, som ett t ex Vegeta, Piccolo. Uppdragen går ut på olika saker men mest att döda dina fiender, t ex Frieza eller Buu. Ibland vinner du nya saker och du kan leta efter drakkulor. När du har klarat spelet kan du önska dig nya saker av draken Shenglong. Du kan köra world-tournament och vinna pengar som du sen kan köpa saker för, t ex Gubbar, attacker. Om du vill kan du möta din vän eller en com på dueling.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett kul spel, om du gillar dragonball så är det förstås roligare. Det finns massa atttacker, gubbar, banor, fusions, potaras och mycket mycket mer! Faktiskt ett kul fighting spel, men om du har playstation råder jag dig att köpa budokai 3 som är en blandning mellan Z och GT! Men DBZ budokai 2 och 1 är däremot förbättrade till GameCube. Nu är DBZ B2 likare budokai 3 än vad det var till playstation2. Ett kul spel, värt att ha om man har GameCube och gillar dragonball!

Betyg till spelet
Grafiken är rätt bra men vissa saker ser man skulle kunna förbättra, iallafall om du tittar på budokai 3.
Spelkänslan är okej men ibland skullle man vilja kunna vara lite mer Goku t ex. Om man t ex vill ha det som i boken så fattas det lite gubbar, dock i DBZ B3 så kan man t ex vara Goku som liten. Därför kan man återuppleva lite mer som i böckerna i det spelet. Men om man inte har spelat det så är det förstås kul att t ex vara Goku SS3, Gotenks, Alla buu, Vegeto, Dabura med mera!
Ljudet är väll bra, rösterna på Japenska gör spelet bättre, t ex med Gokus helium röst, hehe!
Hållbarheten är sådär, man kan tröttna rätt snabbt. Men förmodligen så har man inte äns fått alla skills 100% klart så man har lite kvar att göra. Spelet får en 7 nästan en åtta av mig!

Totalbetyg: 6 Ljud: 6 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 6