Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Donkey Kong Jungle Beat

GameCube
Donkey Kong Jungle Beat
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    4 februari 2005
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    30
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7

Fler fusk

Guide

Inskickat av oscar_pett den 02/08 -06 14:20

Här är en guide hur man klarar några bossar.


Dread Kong: Slå han ända tills man ser en liten film sekvens när han slår på brösten, då ska du klappa händerna när han slår mot dig och sen slå han vid rätt tillfälle.


Fågeln: Klappa händerna vid aporna så dom kastar upp dig på den. Sen är det bara att slå den om du åker ner från den är det bara att gö samma sak.


Grisen: När den kastar vattenmeloner mot dig är det bara att klappa händerna, är den tillräkligt nära så att Donkey Kong kan ta den så är det bara att slå på trumman åt det håll där han är och börja slå han sen annars så ska du hoppa och ta vattenmelonen och sen kasta på han. Ps Det är bara vattenmeloner du kan kasta på han, han kastar andra saker också se upp för dom.


Elefanten: Det är några slags annanas bomber du kan ta, kasta dom på han när han suger in med snabeln. Du tar upp bomberna genom att klappa händerna när du är brever dom.


Ninja Kong: Undvik hans attacker genom att klappa händerna vid rätt tillfälle och slå han vid rätt tillfälle.


Den grå apan: Det är som dom flesta aporna klappa händerna när han attackerar och slå han vid rätt tillfälle.


Sumo Kong: Det finns två alternativ att göra dom är så här: Gör som mot dom andra aporna Undvik attackerna och slå vid rätt tillfälle eller slå samtidigt som han ända tills han slutar slå, slå han då.


Ghastly King: Klappa händerna ända tills han vårtsvinet som han rider på slutar spruta eld och spring sen fram till vårtsvinet och hoppa upp på det och börja slå, sen när det är dött har du två alternativ att döda han på du kan använda båda. När han gör en attack mot dig klappa då händerna och slå på trumman så han rammlar, hoppa sedan upp på han och börja slå. Eller så kan du hoppa på väggen så du är i hans huvuds höjd och klappa händerna och slå han sedan.

Av:Oscar_pett

Fusket har betyget 1 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.