Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Def Jam: Fight for NY

GameCube
Def Jam: Fight for NY
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    8
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.8

Speltest av Splintey13

Inskickad av Splintey13 den 17/08 -06 12:17

Handling / story / vad man gör i spelet
När man startar spelet, så får man se en start/börjar-film, när en kille blir arresterad, sedan så kommer en bil och rammar polisbilen av vägen. Man får aldrig se ansiktet på personen som räddade den gripne, det ansiktet är upp till dig att skapa, efter filmen, så spelar man en polis som ska säga hur räddaren såg ut, räddaren är du, bestäm hudfärg, längd, ögon, näsa, mun, vikt, kropps-form, hår, skägg/mustasch m.m. När du sedan startar spelet så ska du slåss, spelet går ut på att få respekt, pengar, makt osv. Det finns jättemånga gubbar som man kan vara, och alla är kända artister. Man kan välja mellan 5 olika fighting stiler, Street fight, wrestling, kickboxning, m.m. Du kan köpa nya kläder, träna upp dig för att bli starkare och du kan lära dig nya "moves" också. Du kan välja upp till 3 fighting stiler, du kan få en ny frisyr, mustasch m.m, du kan tatuera dig, köpa Bling Bling, så som halsband, ringar, örhängen m.m. Sedan finns det multiplayer för upp till 4 spelare, du kan köra "team fighting", "free for all" (som är alla mot alla), och sedan en mot en. Riktigt kul om jag får säga vad jag tycker.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är det bästa fightingspelet jag köpt, jag har aldrig spelat ett spel med så rolig multiplayer som detta spel, jag gillar också att man kan kasta in sin motståndare i plubliken, som ibland håller fast motståndaren så man kan ge honom ordentligt med stryk. Det är också coolt att slänga in honom i bilar, fönster, bilrutor, ut på spåret i tunnelbanan så kommer så småningom ett tåg, och i en massa andra saker. Man kan också ta vapen från publiken och det finns massor att välja bland. Ibland tycker jag dock att spelet kan bli lite löjligt, men detta är det ultimata spelet av hip-hop homie! köp det broth´a!

Betyg till spelet
Grafik: 9, grafiken får en nia, för detaljrika karaktärer, häftiga moves, man känner igen hip-hoparna från första ögonkastet, och allmänt coola animeringar.

Spelkänsla: 10, Spelkänslan är underbar! Man känner att man spelar som en hip-hopare, och att ge folk stryk är underbart, jag gillar kontrollen, och dom fina animeringarna.

Ljud: 10, Massor av låtar från Xzibit, ICE-T, Fat Joe, Snoop Dogg, Sean Paul och hur många fler som helst! plus att man hör på karaktärerna när dom snackar att det är den artisten!

Hållbarhet: 10, Man kan spela hur länge som helst!, man tröttnar inte, det finns massor att göra och ta medaljer osv!, multiplayer ökar hållbarheten ytterliggare!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10