Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBomberman Generation

GameCube
Bomberman Generation
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  6 december 2002
 • Utvecklare
  Hudson
 • Antal ägare
  27
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 3.8

Speltest av blazeshadow

Inskickad av blazeshadow den 08/01 -06 17:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Dom 6 bomb-elementen har blivit utspridda över en hel planet! Du är hjälten Bomberman som ska hitta alla bomb-element innan Mujoe och HIGE-HIGE bandits gör det. Du är även hotad av Crush bombers som vill förgöra dig! I själva spelet går du runt som Bomberman i dom detaljerade banorna, och ska lössa pussel, döda fiender, göra minispel och även möta dom kraftiga nivå bossarna!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett väldigt kul detaljerat spel som man kan spela i timtal. Fast det finns vissa nackdelar med spelet. Som t.ex man gör jätte mycket på en bana, fast så dör man och måste göra om allting! Det är verkligen dåligt. Fast det jag gillar mest är den klasiska battle mode och när man möter nya charaboms! Då är det väldigt intressant, och så blir det väldigt spännande när man möter en nivå boss.

Betyg till spelet
Grafiken är rätt så snygg, banorna är detaljerade och så är allt snyggt animerat. Spelkänslan är bra. Man fastnar lätt för spelets inre charm. Ljudet är om vanligt: Ibland njuter man ibland blir man galen för att det är så enformigt. Hållbarheten är sisådär inte jätterbra inte så mycker dåligt fast mest dåligt tror jag.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7