Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











1080: Avalanche

GameCube
1080: Avalanche
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    28 november 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    96
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.8

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 14/12 -05 15:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett spel som handlar om att man åker snowboard. Man kan spela som fem olika karaktärer i en mängd olika backar, den ena svårare än den andra. Man kan spela ensam och köra turnering, åka på tid, åka i en speciell bana eller åka på tid. Man kan också spela flera stycken samtidigt. Senare i spelet kan man låsa upp en mängd olika saker.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker personligen att det här är bland de roligaste till Gamecube. Att slänga sig ut i backen är lika roligt i spel som i verkligheten. Backarna är mycket välgjorda och det är roliga karaktärer man kan spela med. Det som jag tycker slår allt är att spela flera stycken. Känslan av att vinna över en kompis är väldigt skön. Helt klart ett kanonspel.

Betyg till spelet
Grafiken i detta spel är mycket bra. Man blir väldigt imponerad av grafiken. Ljudet är dessvärre inte så vidare. Låtarna är lika varandra och man tröttnar fort. Spelkänslan däremot är mycket bra, lätt att styra sig ner för backarna och väl utarbetade kontoller. Det ända som inte är bra med den är att man ibland fastnar. Detta spel räcker länge, det finns så mycket att göra. Flerspelsläget är också väldigt kul.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 5 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9