Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom and Jerry Tales

Game Boy Advance
Tom and Jerry Tales
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    8 december 2006
  • Utvecklare
    Sensory Sweep
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 6.3

Fler fusk

Guide

Inskickat av matte98 den 27/04 -10 23:02

Guide för att klara av barnor i köket:

Jerry vs Tom.
Det här är första banan i spelet. Det går ut på att undvika sig för koppar, tallrikar, bananer, äpplen och druvor. När en såg faller ner ska springa på den och trycka på A för att ta upp den och gå med den mot ett bordsben och börja såga med A. Gör detta på båda benen tre gånger så kommer bordet att falla på tom. Men du är inte klar än. Allt som är kvar är att ta upp en kniv med A och kasta upp den i luften och träffa ett rep så att Tom krossas. Grattis du har klarat av första banan!!

Väggbana.
Det är rätt så simpelt, allt du behöver göra är att sammla in trettio ostar och sen gå in i en stängd dörr. Ifall du glömmer en enda ostbit och går in i dörren får du börja om banan. Va på din vakt för det finns hinder som kan göra slut på dina tre liv.

Jerry vs Tom.
Den här gången försöker Tom slå dig undvik det ett par gånger så kommer han att reta dig hoppa då på brödrosten under honom så kommer han få ett bröd i ansiktet. Gör liknande tre gånger så kommer det att komma upp en rad med knappar. Ifall en knapp lyser röd ska du trycka på den sen har du vunnit.

Jerry vs Tom.
Det här är nog det svåraste i köket. Det kommer nämligen att falla knivar mot dig. Undvik dom stora men försök ta dom små och kasta på repet åvanför dig tre gånger så kommer tom att krossas under tusen ton.

Väggbana.
Du ska bara göra som innan, men nu finns det mer hinder att passera.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.