Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon FireRed & LeafGreen

Game Boy Advance
Pokémon FireRed & LeafGreen
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    1 oktober 2004
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    1114
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/07 -10 22:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Jajamensan! Pokemon firered och leafgreen är en förbättrad version av pokemons första spel: Red & Blue (i japan var även pokemon Green känt). Det spelet går ut på är att du ska fånga alla pokemon för att bli värdens bästa pokemon tränare. Spelet utspelar sig i pokemons första version "Kanto". Allt börjar med att du ska över till prof. Oak för att få din första pokemon. Spelet är även känt idag, bättre än dem senare versionerna. Spelet går att kommunicera sig med pokemon emerald, ruby och sapphire med hjälp av en Link kabel/wiralaser adapter. Ditt mål med spelet är att klara alla samtliga 8 gymmledare och 4 eliterna och mästaren. Spelet tar lång tid att klara ut, precis som dem andra pokemon spelen. Om du gillar dem andra pokemon spelen älskar du det här. Du får också coola upplevelser på vägen, där andra pokemon tränare utmanar dig, och vilda pokemon attackerar. Och glöm inte tjuvarna team rocket!

Vad jag tycker om spelet
Ändå nu några år senare letar jag på sidor där man köper begagnade spel- jag har inte tagit riktigt tag i det så OM du vill ha det kan du enkelt ändå få tag i det. Idag så finns det 493 pokemon, eller kanske någon månad efter jag skrivit detta ännu mer. Eftersom det redan kommit versionen jotho (då pokemon var bort till 251 st) så kan du möta vissa av dem.

Betyg till spelet
Inget förvånar mig om jag ger en 10 i betyg! Men helt toppen är det inte, men vad gäller det? Spelet är ändå perfekt.

Grafik: en 8. Närmar sig en 9, kolla på alla pokemon. Dem ser precis ut som dem ska, man kan tro att det är pokemon kort.

Spelkänsla: hur upplever man ett spel? om du gör det enligt pokemon så kan du göra det hur du vill. Jag bestämmer att man ska uppleva det som ett stort intressant äventyr, det kan du om du vill. En 9.

Ljud: Uppgraderad musik som blivit riktigt bra! en 8.

Hållbarhet: Eftersom spelet tar lång tid att klara ut så kan jag ha kul då jag ger mig ut på allt det lång, en 10! Utan tvekan, Tack för mig.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9