Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Minish Cap

Game Boy
The Legend of Zelda: The Minish Cap
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    Flagship
  • Antal ägare
    363
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Hämta tjejens bok

Inskickat av BlazeBoy den 03/02 -05 20:25

I Hyrule staden finns det två grannar som är en kille och en är tjej. Tjejen har nu förflyttats till killen och lämnat katten hemma och hon har en bok på sin hylla. Nu ska du ta en flaska med vatten och gå till den öppna spisen som brinner och hälla vattnet över elden så den släcks, Krympa dig och gå in i spisen och sedan kommer du ut och då ska du gå över plankan och åka ner genom tjejens skorsten och komma ut där. Sedan gå upp för en LITEN trappa(minns inte om man behövde knuffa en hylla ps. se upp för katten ds), putta ner boken och gå tillbaka och förstora dig och ta boken.

Nr.2

Gå till ett av Husen lägst västerut i Hyrule City knacka på dörren han kommer efter ett tag släppa in dig och då ska du släcka elden med vatten och sedan gå till huset under och krympa dig, gå in den lilla vägen och gå in i skorstenen och komma ut på andra sidan och då ska du gå i i det hus om står näst överst och ta nästa lilla dörr tills du kommer till ett nytt ställe fullt med nya katter rusa snabbt genom det och gå på fontänkanten och gå in i den lilla grottan och där får du styrka armbanden och sedan gå tillbaka till huset, genom skorstenen och putta en hylla så att du hittar en hemlig liten trappa och gå upp för den över hyllan och upp i en springa och där finns det en kille som försöker välta en bok genom att stå på en och nu ska du städa lite med luft krukan och hitta fyra små plattor att kopiera dig på gör dig till två och ställ dig på boken med Minishen och vält boken och gör dig stor igen och gå och hämta boken.

                                                                      Nr.3

gå till lon lon ranchen och hjälp en kille med en nyckel som ska finnas i en LITEN kruka som finns inuti huset för att komma in ska du gå till en stubbe bakom huset och krympa dig gå in i det lilla hålet och gör dig stor och letar efter nyckeln när det är fixat krymper du dig igen och går ut gör dig stor vid stubben och ger mannen nyckeln så att han kan släppa in dig men i själva verket ska du genom huset och upp till höger och gå upp för en klippa (använd cane of pacci i ett hål så att du slängs upp på kanten) så struntar du i stubben där och flyger med tornadon till nästa avsats och där från vidare över den lilla sjön sedan går du vidare och kommer i hyila sjön och fortsätter neråt då kommer du till Minish Woods och där ska du på en klippa gräva en tilltäppt dörr och följa gången till en stege och när du kommer upp på land är du i lake hyila sjön och går till höger och kommer till stugan men bakom huset finns ett träd du ska knocka så det blir en stubbe sedan krymper du dig och åker över på det lilla näckros bladet en bit nedanför stubben och kommer till insidan av huset och där inne ska du knuffa hyllan brevid spisen(när du har styrka armbanden) så det blir som en bro och så går du upp för den lilla trappan som doldes av hyllan och puttar ner boken som finns på spisen går ut, gör dig stor och hämtar boken inne i huset!(hoppas du får nytta av det!)

//BlazeBoy

Fusket har betyget 7.29 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 10 kommentarer:

nicky_roy den 31/12 -05 22:12
den texten längstupp det står att man ska krympa sig men jag vet inte hur man krymper sig? kan du seja hur man gör.

BlazeBoy den 01/01 -06 10:12
man ska vända en kruka uppochner

nicky_roy den 01/01 -06 14:24
det är väll i killens hus?? jag vet inte hur man vänder en kruka upp och ner och jag vet inte om det är den stora eller den lilla??

mosse94 den 21/02 -06 14:32
när kan man göra detta?

mosse94 den 22/02 -06 11:56
man behöver cane of pici (den gula trollstaven)och det är den stora krukan man skall venda på och boken finns i tjejens hus men man skall krympa sig i kilens hus

mosse94 den 07/06 -06 16:00
jag vill fortfarande ha svar på min fråga även om jag nästan svarade på den själv,för jag har gjort det men vet inte hur,det råkar vara det ända i hela spelet jag INTE kan. så svara FORT

mosse94 den 07/06 -06 16:01
jag glömde: du får en tia om du gör det!

135790 den 13/08 -06 21:49
när man ska komma till fjärde bosstornet

EMIL2000 den 16/12 -06 13:51
en klar 8:a ... skicka gärna in fler fusk för ´du äger :)

cristian den 20/04 -07 14:05
NÄR flyttar tjejen därifråN!!??!??!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.