Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Minish Cap

Game Boy
The Legend of Zelda: The Minish Cap
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    Flagship
  • Antal ägare
    363
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Besegra bossarna

Inskickat av skull_kid den 10/12 -04 14:05

Hur klarar man alla bossar:

boss1:Big green chuchu finns i Deepwood Shrine. Använd gust jar tills den kommer försöka ramla ner över dig. när den har ramlat ska du slå på den. Gör det några gånger så dör den.

Boss2:Gleerok finns i cave of flames. Använd cane of pacci på dens skal och gå över dens halls och slå på dens kristal som sitter på ryggen.Gör det några gånger så den dör.

Boss3:Mazaal finns i palace of winds. Skut pilar på dens händer sen ska du krympa dig och gå in i huvudet. Där ska du använda mole mitts och gräva dig till den rätta stolpen med ett öga på och slå på den. Gör det tre gånger så dör den.

Boss4:BigOctorok finns i temple of droplets. När den skuter stenar på dig ska du använda skölden så dom stutsar mot honom. Gör det tre gånger så kommer golvet att bli till is och då ska du använda flame lantern på bloman på hans rygg. Gör det tre gånger så dör han.

Boss5:Gyorg pair finns i palace of winds. På den röda ska du klona dig i samma årdning som dens ögon och slå på dom när den röda försviner ska du använda rocks cape och flyga över till den blåa.
På den ska du slå på dens gula öga. (när den använder sin svan ska du hoppa med rocks cape)Sen ska du tillbaka till den röda och göra om det.

Boss6:Vaati finns i dark hyrule castel och är sista bossen,han har tre steg. På första steget ska du döda på dom små ögonen som flyger runt honom igenom att slå på dom. Tips(när ögonen blir svarta bollar så ska du suga på dom med gust jar så blir dom till vanliga ögon som du ska slå på.) Då kommer han visa ett stort öga på kroppen. Slå på det tills han inte visar det mera. Gör om det så kommer han byta form.

På andra formen är han en boll med ett stort öga. Skut på hans små bollar med pilar så dom blir röda eller blåa. När fyra bollar är röda ska du klona dig och sl på dom röda bollarna. Gör det några gånger så försviner han. Då får du tid att skafa feer inan du går till den sista formen.

I sista formen har han fått armar. När han sätter ner armarna i marken ska du skuta på dom med cane of pacci då ska du krympa dig och gå in i en av armarna där det finns massor av ögon. Hitta det ögat som ser litte konstig ut och slå på det. Gör likadant med den andra armen (fast den är mörk så du måste använda flame lantern).
Sen när armarna är besegrade kommer han att skuta fyra strålar mot dig. När han gör det ska du klona dig till fyra link och slå tillbaka strålarna på honom. Sen ska du slå på hans öga. Gör det några gånger så dör Vaati och du har klarat spelet!

Fusket har betyget 8.31 (38 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 11 kommentarer:

KHPlayer den 24/05 -06 15:33
Hur får man mole mitts?

joppejonas den 31/07 -06 17:07
vet nån hur man kommer till castor wilds??

m_e den 05/08 -06 12:25
hur får man mole mitts

tomas19 den 14/01 -07 16:36
till rallymusen, du ska lära dig Spin-Attack och sedan gå till vakten åt vänster!

tomas19 den 14/01 -07 16:38
För att komma till Castor Wilds sks du gå till Kunga-Slottet, sen ska du leta efetr ett rum som finns i den västra delen av slottet!--------(PS. leta efter en trappa)

gorrakiller den 02/03 -07 20:48
jätte bra tips! en tia

gorrakiller den 02/03 -07 20:53
asså den fjärde är ur svår

gorrakiller den 02/03 -07 21:05
ok den va inte så svår!

Gonzales den 08/05 -07 18:24
Jag råka ge ditt fusk 1, men det påverkade ändå inte så mycket. Fint fusk, fattar inget. Fast jag spelar ju inte Zelda så...

xaurus123 den 06/07 -07 10:09
Gud va bra fusk jag fasna på gyorg pair en klar 10

jagge_g den 18/11 -07 08:22
hur får man mole mitts????????!!!!!!!!!!!!!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.