Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Oracle of Ages

Game Boy
The Legend of Zelda: Oracle of Ages
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    5 oktober 2001
  • Utvecklare
    Flagship
  • Antal ägare
    329
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Tips: Blandade tips

Inskickat av Zelda88 den 10/12 -04 14:17

Ett tips om du vill ha L2 Noble Sword (Det nobla svärdet) på ett litet snabbare sätt.
Först ska du skaffa dig Ricky som djurkompis.
Så snart du har reparerat Tuni nut (Tuni nöten) åt folket i Symmetry city och kommer ut ur Patchs grotta ska du spela Tune of Current (det förflutnas ton). I nutiden ska du gå till Symmetry city, ställa dig på en platta vid ”The Gale-seed tree” (Vindfrö trädet) och spela Tune of Echoes (Ekonas ton) så du åker bakåt i tiden.
VIKIGT: Så länge du inte har Noble Sword från och med i detta skede får du INTE spela Tune of Current i det förflutna. Detta skulle sabba allt och då måste göra det på det normala, långa sättet.
Så snart du har bytt till dig Broken Sword ska du kalla på Ricky i nutiden och ta dig, i hans påse till stället alldeles under Symmetry city där två fiender i röda rustningar går omkring. Till vänster finns en stor klipphylla. Där kan Ricky hoppa upp i den smala springan (det är ganska svårt att få honom upp där!)
Gå en ruta till vänster och kliv upp på ”skimret” så att du åker tillbaka i tiden.
Och ett tu tre står du utanför Patchs grotta och är redo att kliva in och ta dig an hans dumma ”ceremoni” igen som denna gång är lite svårare. I vanliga fall måste du gå runt hela stället igen som när du skulle reparera Tuni Nut. Nu slipper du den sträckan och en stor bunt med jobbiga fiender.

SÅ FÅR DU RICKY:

Kika in i shopen efter att du klarat Level 3. Om du kan köpa en Strange Flute (mystisk flöjt) där så vet du att det är dags! (Detta gäller INTE om du spelar ett länkat/hemlighetskopplat spel!)
Köp inte flöjten i affären utan åk bakåt i tiden istället!
Två rutor under The Maku Tree (Maku trädet) finns en öppen dörr och en stängd (båda dörrarna är öppna i Game Boy Advance™) Går du in i den vänstra dörren (tror jag) står en man på den högra sidan av bänken. Prata med honom. Han frågar om du vill praktisera lite.
Svara jag (det kostar 10 Rupees). Det ända du behöver göra är att slå till på bollen (som kommer flygande emot dig i hög fart) med svärdet. Träffar du tillräckligt bra träffar du så att du får många poäng. Här följer en poäng lista:

Blå ruta: 30 poäng
Blå Fairy (älva): 100 poäng
Röd ruta: - 10 poäng
Röd Imp (smådjävul) – 50 poäng

Träffar du tillräckligt bra får du en Strange Flute.
Norr om Labrynna, vid en ofärdig bro står en butter arbetsledare och väntar på att hans mannar ska komma tillbaka från den alltför långa rasten.
Prata med honom och gå sedan tillbaka mot byn. En älva från fairy skogen kommer att komma flygande. Den berättar att ett känguruliknande djur har gått vilse i skogen. Gå med på att hjälpa dem och gå tillbaka till byn. Därifrån ska du gå in i skogen och gå tills du kommer till det träd där alla tre älvor är samlade. Från denna ruta ska du gå upp, ner, upp så kommer du till Ricky. Prata med honom. Älvorna kommer att ta er till utkanten av skogen och Ricky säger åt dig att du bara behöver blåsa i flöjten så kommer han om han hör den.

Fusket har betyget 7.5 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

bennythecop den 08/08 -06 19:35
jag fattar inte nåt.
kan du inte skriva om på ett lättare sätt?

BULLE_POWER den 04/07 -07 14:06
jag har gjort det dära, men hittar bara Mosh

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.