Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











San Francisco Rush 2049

Game Boy
San Francisco Rush 2049
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    7 September, 2000
  • Utvecklare
    Midway, Handheld Games.
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.5

Speltest av Micke_123

Inskickad av Micke_123 den 10/02 -06 19:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett fräckt bilracespel. Man tävlar mot 9 andra bilar. För att låsa upp nästa bana behöver du komma på första, andra eller tredje plats. När du har låst upp en bana får du en kod som du kan använda nästa gång du spelar så att du inte måste klara bana 1 igen - detta gäller för alla banor. Det finns totalt 9 banor, på vissa banor finns det hopp och på vissa finns det genvägar. Man har begränsat med bensin men man kan få mer genom att samla turboboxar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är väldans kul att spela detta spel:) Först så fastnade jag på bana 4 men sen hittade jag fusk så jag kunde komma vidare. Banorna blir svårare och svårare och det är bra. Bana 9 tyckte jag ändå var jättelätt för där hamnade jag på första plats två gånger i rad. Men jag har kanske blivit bättre med tiden:)

Betyg till spelet
Jag tycker om bilracerspel och av de jag har spelat så har detta väldigt bra grafik, ljud och spelkänsla. Detta gör spelet jättebra och det dröjer länge innan man tröttnar. Det är också bra för att det inte är för lätt att klara en bana - man blir hela tiden bättre och banorna blir svårare. Spelet får totalt 7.5 poäng av 10 möjliga!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7