Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Red & Blue

Game Boy
Pokémon Red & Blue
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    10 maj 1999
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    1210
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 6.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 01/02 -06 11:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar som en pojke som drömmer om att bli en berömd pokémon-tränare. En dag vill professor Oak att man ska komma till hans hus. När man kommer dit så får man en alldeles egen pokémon. Man kan välja emellan Charmander, (Eld-pokémon.) Squirtle, (Vatten-pokémon.) eller Bulbasaur. (Gräs-pokémon.) Man går runt i olika städer och grottor och möter andra pokémon-tränare och vilda pokémon. I nästan alla städer där finns det  så kallade "Gym". Det är ställen där det finns en Gym-ledare, som är en extra stark tränare. Klarar man en Gym-ledare får man en slags nål, eller vad man ska kalla det. Man behöver 8 stycken nålar för att komma in i pokémon-ligan, där eliterna finns.

Vad jag tycker om spelet
Det var ett halvbra spel, med ganska dålig grafik och irriterande ljud. Även om jag inte gillar pokémon, är det ganska kul att få träna sina pokémon's och se den utvecklas till en ny, starkare pokémon. Det är ungefär det ända roliga i spelet och som får mig att köra det. Det allra sämsta är grafiken och ljudet.

Betyg till spelet
Grafiken är dålig, den får bara en 4:a. Man ser allt i 2D, uppifrån och gubbarna är pyttesmå. Men man kan ändå köra det. Spelkänslan är också dålig. När man slåss är striderna ett turordnings-system och man bara trycker och hoppas på att sin pokémon ska göra mer i skada och få den andra pokémon'en att svimma. (Dom dör aldrig.) Hållbarheten är nästan det ända som är bra. Fast spelet blir inte kul längre när man klarat det.


//Light

Totalbetyg: 3.8 Ljud: 3 Grafik: 3 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 3