Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPokémon Emerald

Game Boy
Pokémon Emerald
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  21 oktober 2005
 • Utvecklare
  Game Freak
 • Antal ägare
  867
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 13:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att du pratar med en professor som vill veta om du är en tjej eller kille och efter ditt namn. Sedan märker du att du står i en flyttbil, plötsligt stannar den och du går ut. Din mamma kommer fram och pratar med dig och så förklarar hon att ni har flyttat!

Sen förklarar hon för dig att du ska gå upp på ditt rum och fixa klockan, när du valt tid så visar din mamma att din pappa är på tv. Du går över till grannens hus och träffar din 'Rival', du börjar prata med honom/henne sen ger du dig iväg, på vägen ser du Prof.Birch som blir anfallen av en Pokémon och ber om hjälp, det är nu som du får välja mellan Torchic som är en eld Pokémon, Mudkip som är en vatten Pokémon eller Treecko som är gräs.

Nu möter du Pokémonen och sen börjar ditt äventyr. Du beger dig ut i världen med din Pokémon, på vägen till ligan så möter du fler tränare, gym och en massa olika Pokémon!

Vad jag tycker om spelet
Detta spelet som är en uppföljare till Ruby & Shappire, det märks lite i spelet men det är ändå ett helt annat spel. I detta finns även Team Aqua och Team Magma med, men denna gången är båda med och du ska 'rädda världen'.

Det finns ju väldigt många Pokémon att hitta och fånga! Samt många tränare att möta, så, ja, jag gillar spelet väldigt mycket. Mer än de andra spelen i Pokémon-serien åtminstone...

Betyg till spelet
Grafiken får 8/10, den är ju inte så super och miljön är inte så värst detaljerad men den är ändå skön att titta på och den duger verkligen och lite därtill!

Spelkänslan är väldigt bra, men nu när man har blivit lite äldre så tröttnar man lite på dem, synd eftersom det är ett toppenspel! Det är ju klart också, man hamnar lätt framför spelet i flera timmar eftersom man vill träna upp sin Pokémon och klara fler gym! 9/10!

Det låter ju inget när dem pratar i spelet, synd, och de flesta ljudeffekterna låter inte så realistiska men de är ändå bra. Bakgrundsmusiken är för det mesta väldigt bra och skön att lyssna på! 9/10.

Hållbarheten förtjänar lugnt 10/10 då man inte tröttnar på det i första taget och det finns väldigt mycket att göra och det tar väldigt lång tid att hitta alla Pokémon och fånga dem, och när man har fångat dem, vill man ju träna upp dem!

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9