Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPokémon Crystal

Game Boy
Pokémon Crystal
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  2 november 2001
 • Utvecklare
  Game Freak
 • Antal ägare
  906
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 00:47

Handling / story / vad man gör i spelet
ZzZzzz, huh? Va? Så vaknar professorn upp, han frågar vad klockan är och vad du heter och av vilket kön du är (om du är kille eller tjej) sen vaknar du upp i ditt rum, går ner för trappan och stöter på din mamma som frågar vilken dag det är. Du går vidare.
Du går in till Professorn, plötsligt ger han dig ett val mellan tre olika pokemon!
I gengäld ska du skaffa en pokedex och fylla det med pokemon så att Professorn kan fortsätta undersöka pokemon.

Du ger dig ut i världen för att leta upp alla pokemon och bli en pokemon champion.
Men det är kanske inte så lätt som du tror? Du måste klara hela 8 gym, en massa olika tränare och du stöter på några pokemon tjuvar som du också måste besegra!

Kommer du att klara hela vägen?

Vad jag tycker om spelet
Jag har alltid gillat pokemon spelen, och detta var ett av mina första! Jag spelar det fortfarande fast jag har klarat ut det några gånger (fyllt pokedexet och så), men det är ändå kul!
Det finns så många olika pokemon och olika typer av dem, många tycker det säkert är töntigt med pokemon, och jag kan nästan hålla med om att en som är 13 år ska inte hålla på med pokemon riktigt, men de som tycker så. Har aldrig spelet spelen! Det är inte alls löjligt att spela pokemon på Game Boy, då kan jag nästan tycka att det är mycket mer löjligt att spela en massa spel där man skjuter och det kommer en massa blod överallt.

Betyg till spelet
Spelet är ju ganska gammalt, men det bryr jag mig inte om!
Träden och husen d.v.s miljön där är inte så detaljerad, men alla de olika människorna är bra gjorda. Men de som är bäst gjorda är nog själva pokemonarna... Men när man väl är så inne i spelet bryr man sig verkligen inte! 6/10.

Spelet är lite småmysigt och väldigt kul! Man lever sig in i det ganska lätt då det är som ett rollspel, man går runt själv, fångar och letar upp olika pokemon själv, du strider själv! 8/10.

Musiken är för det mesta bra, men den hade kunnat bli mycket bättre! Det är lite synd att det inte kommer någon ljud från någon när de pratar, men ändå. Ljudeffekterna ska ju inte va så realistiska, och de är de inte. Det är väl det också som gör att spelet skiljer sig från så mycket! 5/10.

Hållbarheten är en 11 egentligen, men nu finns det "bara" upp till 10 så då får den 10.
Det finns ju så många pokemon att möta och fånga, så många olika tränare att möta och besegra och en väldigt stor värld! Och i detta spelet finns det ju fler gym än i de andra då man kan åka till Red/Blue/Yellow´s värld!

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 5 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8