Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NES Classics: The Legend of Zelda

Game Boy
NES Classics: The Legend of Zelda
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    9 juli 2004
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    164
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 6.8

Speltest av Kempa

Inskickad av Kempa den 13/12 -05 19:58

Handling / story / vad man gör i spelet
I The Legend of Zelda så börjar man typ längst ner på kartan. Sen får man gå till olika grottor för att få en triangel. Triangeln är uppdelad i 8 bitar så man ska gå till olika grottor. En del får man spränga fram och bränna fram. Man är Link som ska rädda prinsessan Zelda från den onda. Men det är inte lätt för det finns 2 omgångar. Så lycka till!!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jätte bra men grafiken är inte så bra men man ser vad som är vad. Det som är bra med spelet är själva storyn att man spränger hittar hemliga gångar och så och man får mer och mer hjärtan får varje level. Så själv tycker jag spelet är ganska bra även grafiken och det. Men när man har spelat det ett tag så kommer du tycka om det också!!

Betyg till spelet
Grafiken som jag sa förut är lite halv dålig, men får en sjua. Spelakänslan är lite halv dålig också men det kom ju ut på 1980 talet. Ljudet är lite bättre så den får en åtta! Och hållbarheten är lite bättre också så den får en åtta. Hoppas att ni förstår och får hjälp av detta. Så som sagt lycka till!!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7