Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NES Classics: The Legend of Zelda

Game Boy
NES Classics: The Legend of Zelda
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    9 juli 2004
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    164
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 6.8

Speltest av Young_Link

Inskickad av Young_Link den 29/08 -05 11:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Princessan Zelda har blivigt kidnappad av Ganon. Ganon är ute efter Triforcen. Triforcen är uppdelad i tre delar: Power,Wisdom och Courage. Zelda splitrade Triforce of Wisdom i 8 bitar och gömde dem från Ganon. Nu ska Link finna alla 8 delarna och rädda Zelda. Han måste finna föremål för att besegra monsterna i olika grotter. I slutet av varje grotta finns en boss som har en svag punkt. Link måste dessutom finna det magiska svärdet och silver pilarna för att slutligen besegra Ganon och rädda Zelda.

Vad jag tycker om spelet
Hela spelet är ju bra men grafiken är inte så bra men det går och se vad som är vad. Men grafiken var ju inte så bra under 80-talet. Iden var ju bra. Grotterna är lite svåra och det finns många föremål. Bossarna är ju inte så svåra men vissa kan vara lite svårare. Man har pengar att köpa för. Så spelet är bra. En riktigt Zelda spel.

Betyg till spelet
Grafiken är inte bra men den är okej så får den en 5:a.
Spelkänslan är riktigt bra och sen är det en andra resa som är mycket svårare så det finns en hård utmaning i spelet så spelkänslan fick en 8:a.
Ljudet är bra, man hör vågor vid havet, och svärdet som skär genom luften, och ljudet från sin stav.Därför får ljudet en 7:a.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8