Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario & Luigi: Superstar Saga

Game Boy
Mario & Luigi: Superstar Saga
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    21 november 2003
  • Utvecklare
    Alphadream Corporation
  • Antal ägare
    142
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.6

Speltest av Koralion

Inskickad av Koralion den 08/06 -05 12:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är den klasiska rädda Peach spelsättet som vanligt ger man sig ut för att rädda hon för att hon altid hamnar i knipa fast..... den här gången är Bowser inte skyldig! Han (hjälper) Mario och Luigi ja... ialafall tills man räddat Peach han säger i början att han ska rädda Peach som han sen ska kiddnapa efter man har räddat henne!

Vad jag tycker om spelet
Det är väldigt kul och fult av roliga tilläg. Tex : man kan ta egna passkort och göra dom roliga genom att trycka på höger vänster upp eller ner så står dom olika men för att det ska bli kul får ni spara först eller så kan man bara stå still. jag gillar detta spel för att man kan vara Luigi ochså & inte bara Mario som vanligt! Fast...... Luigi råkar i knipa mer!

Betyg till spelet
Grafiken var fin på de flesta ställen. Fast det är ju klart man såg ju några buggar och lite sånt det var några dåliga grafik bilder här och där så det blev en svag 7! Spelkänslan var bra och RPG aktig den ändrades medan man körde och var så som att man styrde Mario med A och Luigi med B så en stark 8! Jag körde på emulator igen så jag hade inget ljud så jag satte en 10 för att inte sänka betygen! Hållbarheten var strålande (betygstavligen) det var olika styrning och man fick lätt en favo atack och en favo karaktär så en fin 9! Det var Koralion med Fuska.nu news!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8