Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Lego Star Wars: The Video Game

Game Boy
Lego Star Wars: The Video Game
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    22 april 2005
  • Utvecklare
    Griptonite Games
  • Antal ägare
    30
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av Niickeee

Inskickad av Niickeee den 18/09 -05 22:32

Handling / story / vad man gör i spelet
När man spelar Story Mod finns det 3 episoder att välja på 1 , 2 och 3. På var och en episod måste ma utkämpa mist 1 boss(Jedi). På episod 1 ska ma döda "Darth Maul". I episod 2 så ska ma döda försöka döda "Greve Duku". Och på Episod 3 Ska man döda "Greve Duku" "Robot Jedi:n"(vet ej vad han heter) och "Annakin Skywalker". Sedan kan man spela Free play då kör man samma banor som på Storymod. Men då kan man välja 1 gubbe till man vill vara. Som tillexempel "Dart Maul". O.B.S man måste vinna gubbarna och sen köpa dom för att kuna spela med dom i free play.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är Ganska bra gjort om man tänker på att det är gjort som i Lego. Spelet är inte så svårt att klara. Men annars är det väldigt kul. Och under spelets gång får man koder som man kan avända och då händer det olika saker . Det gör spelet roligare. jag tycker att det väldigt roligt för att det händer nästan exakt likadant i spelet som i filmerna. Förutom bakrunderna och hur spelet ser ut. Men allt häder likadant som i filmerna som sagt.

Betyg till spelet
Grafiken är inte i "Världklass" bara för att det blir ganska dåliga bakrunder ibland och sånt. Och när man slår med ljussabern så blir det färg kvar bakom ljussabern. När man spelar det här spelet är det nästan som att titta på filmen inuti Starwars världen (fast i lego förstås). Ljudet är väldigt bra. Men det är oftast inte måga personer som avänder ljud (iallafall inte jag). Som ja skrev tidigare så håller spelet ganska länge om man inte spelar det dynget runt. Det räcker länge P.ga att man måste minst ha 20000 för att köpa alla gubbar. Och sen måste man hitta "Death Stars" ritningar över "döds stjärnan" (som är med i episod 5 och 6 tror jag). Och man måste få bästa raking på alla banor också.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9