Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inKingdom Hearts: Chain of Memories

Game Boy
Kingdom Hearts: Chain of Memories
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  6 maj 2005
 • Utvecklare
  Jupiter Corporation
 • Antal ägare
  63
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.6

Speltest av darwin2

Inskickad av darwin2 den 26/08 -05 23:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Chain of Memories börjar med Sora, Långben, och Kalle där det första spelet slutade. Tillsammans så går dom in i ett mysteriskt slott där deras minnen flyger runt. Och är vad du ser är vad du kommer ihåg. Storyn försöker vara väldigt mysterisk, men blir väldigt fånig i många lägen.

•Som i första spelet så kommer du besöka många Disney världar.
Alltifrån Insidan i Monstro, Valen ifrån Pinocchio till Sjumilaskogen, Nalle Puhs hem. För det mesta så får du ta världarna i vilken ordning du vill. Men vissa lås måste ha olika kort från andra världar. Dom korten finns överallt, och väljer du rätt så kommer det inga fiender men väljer du ett annat kort som det går att låsa upp dörren med kan det komma en hord av fiender rakt mot dig och du är tvungen att slåss med dom.
Som sagt finns det kort att öppna dörrar. Men korten som du använder när du slåss är ännu viktigare. När du möter en fiende så slåss du i Real-Time fighter som man gjorde i första Kingdom Hearts också. Men det intressanta är att allt du gör i fighterna, förutom hoppa och springa, finns på korten i fighterna. Ifall du vill attackera, använda potion eller tillkalla Kalle eller Långben, så är du tvungen att göra det via korten.

Ifall du har dåliga kort i din samling så kan det betyda problem. Som tur är så kommer fienderna alltid tillbaka efter du besegrat dom, så att få mycket experience points är inte direkt svårt. Totalt sett, så är inte spelet riktigt långt eller svårt alls, Men det är roligt att spela och när du klarat det får du tillgång till ett annat spelsätt.

Vad jag tycker om spelet
Det spelar ingen roll om det är första eller andra gången du spelar igenom det, spelet ser fortfarande fantastiskt ut. Väldigt snyggt animerat är vad det är. Ljudet är ganska bra gjort, och varje värld har sin egen sång och så är det massa trevliga ljudeffekter.

Fastän krånglandet av kortfighterna i Chain of Memories kan det komma ihand någongång. Många spelare kommer att börja gilla fightingsystemet. Jag är nästan säker på att alla som gillade första Kingdom Hearts kommer att gilla detta också. Äger du en GBA och gillar RPG spel så måste du testa detta. Detta spel lämnar ingen oberörd.

Betyg till spelet
Grafiken är helt underbar. Man tror att man level i ett dröm! Gubbarna är perfekt inga buggar i det hära spelet, allt är typ verkligt du får kalle anka och goofy och alladin och andra figurer som hjälp och dom är som verkliga så att grafiken får en 10 då.

Spelkänslan är dåligt. Jag har inget spelkänsla för det så tyvär så lämna jag tillbaka den för att det är inte roligt utan spelkänsla. När man får den spelkänslan då är det roligt. Men jag fick den inte så att spelkänslan får en 5.

Ljudet är bra. Men jag har inte så mycket att säga om den men den är bra så att den får en 10.

Hållbarheten är super bra! Bara 1 bana tar mycket det gillar jag, svåra spel gillar jag så att håll barheten får en 10.

Jag rekomenderar dig det hära spelet att köpa det.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 5