Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inKingdom Hearts: Chain of Memories

Game Boy
Kingdom Hearts: Chain of Memories
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  6 maj 2005
 • Utvecklare
  Jupiter Corporation
 • Antal ägare
  63
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.6

Fler fusk

Tips

Inskickat av IQTwin den 09/01 -05 05:11

Attack Kort!
Kort som man inte får från någon boss eller under spelets gång...

Så här får ni tag i dem:
Spellbinder *Bakom Key to Rewards dörren i Traverse Town  eller* Hitta Ugglan i Hundred Acre Woods
Lionheart *Bakom Key to Rewards dörren i Traverse Town  eller* Bakom Key to Rewards dörren i Olympus Colesseum
Metal Chocobo *Bakom Key to Rewards dörren i Olympus Colesseum

När man har kommit längre fram i spelet

Diamond Dust * Bakom Key to Rewards dörren i Olympus Colesseum eller* åk tillbaka och använd ett Guarded Trove, False Bounty eller Calm Bounty kort i ett rum i Olympus Colesseum eller* skaffa ett kort paket från en "Moogle shop".
One-winged Angel * Bakom Key to Rewards dörren i Olympus Colesseum eller *åk tillbaka och använd ett Guarded Trove, False Bounty eller Calm Bounty kort i ett rum i Olympus Colesseum eller* skaffa ett kort paket från en "Moogle shop"
Ultima Weapon * Använd ett Guarded Trove, False Bounty eller Calm Bounty kort i ett rum i Castle Oblivion, efter (Reverse/Rebirth)

OBS!! Alla tre Keybladen, Diamond Dust, One-Winged Angel, och Ultima Weapon kan man hitta lite då och då i Castle Oblivion. Enklaste sättet är nog att köpa kort från en "Moogle shop" när det gäller One-Winged Angel och Diamond Dust, Keybladen. Och som sagt för Ultima Weapon att använda ett Guarded Trove, False Bounty eller Calm Bounty Kort...


Magic, Item, Enemy kort!
Andra  kort som man ej får tag i efter en boss eller under spelets gång:

Mushu: * kan du få bakom alla Key to Rewards dörrar men,* Störst vart man kan få den är nog bakom Key to Rewards dörren i Hollow Bastion
Mega elixir * Bakom Key to Rewards dörren i Destiny Island
Ansem * Använd ett Guarded Trove, False Bounty eller Calm Bounty kort i ett rum i Castle Oblivion efter Reverse/Rebirth. Obs!!! detta gäller endast Riku
Lexus * Använd ett Guarded Trove, False Bounty eller Calm Bounty kort i ett rum i Castle Oblivion efter Reverse/Rebirth. Obs!!! samma gäller här, endast Riku

Abilities
Andra Abilities som man inte får under tiden man går upp i lvl eller andra orsaker

Blazing Donald Bakom Key to Rewards dörren i Agrabah
Blizzard Raid Använd ett Guarded Trove, False Bounty eller Calm Bounty kort i ett rum i Olympus Colesseum
Fire Raid Använd ett Guarded Trove, False Bounty eller Calm Bounty kort i ett rum i Halloween Town
Thunder Raid Bakom Key to Rewards dörren i Neverland
Gravity Raid Bakom Key to Rewards dörren i Halloween Town
Stop Raid Bakom Key to Rewards dörren iWonderland
Water Splash Bakom Key to Rewards dörren i Monstro

Vad menas med Key to Rewards kort?

Jo! Under spelets gång har ni säkert träffat på en dörr där det krävs ett annorlunda kort, som liknar ett guldfärgat spel kort med ett märke på den.... Det är ett Key to Rewards kort. Kortet är väldigt sällsynt och svåra att hitta vanligt vis. I början av spelet är det näst intill omöjligt att hitta ett sånt men senare när man närmar sig de sista världarna närmare bestämt "Twilight Town, Destiny Islands, Castle Oblivion" så hittar man de enklare, chansen ökar helt enkelt med tiden. Du hittar får de efter vanliga fighter mot heartless. Och som vanligt som de tre andra korten som öppnar de speciella dörrarna så kan du bara bära på en i taget, efter att du har använd den så kan du få en ny... Om du skulle vilja öppna en sådan där så måste du både ha Key of Rewards kortet och dessutom ha samlat ett par andra vanliga kort (map cards) ex. Tranquil Darkness, Calm Bounty eller Martial Waking, det krävs oftast ett värde man ska använda. När du nu har öppnat dörren så finns en skattkista som innehåller ett riktigt sällsynt och bra kort eller så en speciell Ability som du inte kan få från någon annanstans.


100 Acre Woods

Observera alla KH fans

I  100 Acre Woods så kan man antingen bara springa rakt genom stället och bli klar ( för de som vill spela klart det snabbt) eller så kan ni gå runt göra olika uppdrag och skaffa väldigt bra kort som man behöver: Tex  Spellbinder Keyblad Attack kortet och andra bra items...
Obs!  Gå inte för långt bort för då kommer inte Puh hänga med, och när hans energi tar slut ge honom en kruka honung.........  (PS! detta är inte enkelt att klara allt, för mig själv tog det ganska långtid, du kan alltid återvända och göra allt senare)
- Vägled Puh så han hoppar på Skottkärran, det går enklare med hjälp av R-knappen...
- Gå till Nisse så att det hela leder till att de börjar prata...
- Nu ska du vägleda honom så att han kommer åt en bunt av ballonger... då kommer ugglan och hjälper ner honom (Spellbinder får du nu om jag kommer ihåg rätt)
- Gör så att Nalle Puh ramlar ner i hålet med fotspåren framför,... (här får man en Elixir)
- Gå förbi Tiger till Åsnan som vill ha hans svans prata med honom sen går du tillbaka till Tiger och gör så att Puh hoppar runt... 
- Gör så att Puh jagas av Tiger och någon annan så att de slår i trädet och svansen faller ner,... ta den till Åsnan om du vill ha ett till kort....
- Slå ner de tolv stålparna ner i marken, sen ska du gå fram och tillbaks så att någon sorts grönsak dyker upp och Kaninen kommer att belöna dig....
- Och nu kan du ta Puh med dig till slutet och ta ditt Bambi Summon kort och fortsätta i spelet...

Reverse/Rebirth

Reverse/Rebirth mode får du eftar att du klarat spelet med Sora, Donald och Goofy...
Nu kan du spela med Riku och Mickey, du kan fortfarande spela med sora om du har en sparning där ifrån, helst innan du besegrar sista bossen, du kan nämligen välja med vilka du ska spela med.

Ultimata Boss Guiden

här kommer jag ej nämna hur man besegrar olika bossar men istället vad man ska tänka på när man möter en boss som man har svårt att besegra.

* Gör bossen en stark attack?
- om han/hon/den gör det hitta ett sätt att undvika den ex. Cardbreak eller dogde eller hoppa
* Har du svårt för att attackera honom för att han breakar dina kort?
- undvik att attackera honom då... vänta tills han laddar upp sitt deck, attackera då.
* Dödar han dig i början av fighten?
- Då ska du vänta... bossen gör oftast då en combo och kommer efter ett tag ta slut på sina kort och måste gång på gång ladda om de attackera då.
* Hittar du inget läge att attackera bossen på?
- I alla boss fighter, speciellt sista, så har de ett mönster... de gör ena saken först sen andra, utnyttja detta slå då bossen gör en attack, det finns hela tiden en liten lucka, eller så breaka hans slag och slå då.
*Tycker du bossen attackerar för snabbt?
- Då ska du antingen träna och bli duktigare på ett byta kort eller lägga upp ditt deck så att allt ligger som du vill så du inte behöver byta hela tiden.

*Sist men inte minst- hitta bossen svagpunk, magier är bra om du möter någon somm använder Fire, använd Blizzard.

Fusket har betyget 9.31 (13 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

thecoolking den 30/07 -06 12:12
Det här väldans bra fusk det här!Det får en 10:a!

xela den 02/03 -07 20:10
Viste ni att om man lyckas döda en withe muchrom kan ni klona ett av era kort i decken (ps. om ni undrar hur man besegrar white muchrom så fins guiden bland KINGDOM HEARTS fusken) (pss. du hittar white muchrom genom att andvända white card på en dörr)

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.