Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inKalle Anka Kvack Attack

Game Boy
Kalle Anka Kvack Attack
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    55
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 6.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 05/01 -06 01:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Välkommen till ett spel med den kända Kalle Anka. Kajsa som Kalle gillar så lagom mycket reser till merlocks tempel. Hon åker dit för att hon ska göra en intertjuv med den onda trollkarlen Merlock. Men då så dunkar kameran i marken av en dunst och Merlock kidnappar Kajsa i stället för att svara på några frågor. Uppfinnaren Jocke bygger en tidsmaskin så att du kan rädda Kajsa men du hamnar inte riktigt i Merlocks Tempel. Utan du får starta i en annan värld. Nu gäller det att ta sig till Merlocks Tempel och rädda Kajsa. Men skynda dig, det finns andra som också vill ha ära som din ärkefiende Alexander Lukas. På varje bana så ska du hoppa på en bok så kommer det att poppa upp ett blått energiklot en bit ifrån dig som du ska ta dig till på en viss tid. Det finns tre energiklot på varje bana, när du har tagit alla kommer teleporten till nästa värld öppna sig. I spelet kommer du att spela i fyra olika världar. Dessa är skogen, storstaden, spökhuset och merlocks tempel/slott och varje bana förutom den sistnämnda har 4 banor. Under resan för att rädda Kajsa kommer du att kunna samla på små guldmynt och andra poängsaker. Samla noggrant för när man kommer upp till 100 poäng så får man ett nytt liv.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett perfekt spel för att fördriva tid med på långa bilresor och när man är helt uttråkad. Då är det ett bra tillfälle att bara plocka upp Gameboyet och slå på spelet och lira lite Kalle Anka. Man kan köra det ett tag, men det varar inte allt för länge för svårighetsgraden är inte så svår på spelet. Men om man kommer till spökbanorna och Merlocks Tempel så är det i alla fall en utmaning att klara av banan. Man samlar också på poäng och det är även det en utmaning. Om man vill ha maxpoäng och många liv så gäller det verkligen att samla noggrant. Men lyckats man klara ut spelet så är det inte roligt att spela det igen, det här är alltså inget spel som aldrig tar slut.

Betyg till spelet
*Grafik 7/10: Det är fin grafik men det saknas mycket för att det ska vara perfekt. Allt kunde ha varit bättre men vi snackar om Gameboy. Men för ett gameboy spel så ser grafiken najs ut.

*Spelkänlsa 10/10: Det är verkligen kul att spela det… Man kan spela tills man har klara ut det eller fastnat ordentligt. Alltså i flera timmar.

*Ljud 8/10: Jag ger en 8. Lite mer variation i musikvalet skulle inte skada.

*Hållbarhet: Håller i ett par dagar.

Mvh/Presentation.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 10