Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inIron Man

Game Boy
Iron Man
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  15 december 2002
 • Utvecklare
  Activision, Torus Games
 • Antal ägare
  5
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 6.8

Speltest av minimaster

Inskickad av minimaster den 02/02 -06 19:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om Anthony Stark som är Iron Man och han har en dräkt på sig som gör att han får speciella krafter som att skjuta och hoppa högt. Storyn är att hans nyaste dräkt har blivit stulen och han måste hitta tjuven och förstöra all information som han skrivit ner i en data och för att göra det så måste Iron Man gå igenom ett antal banor med ganska många fiender och bossar i slutet på varje bana tills han har kommit fram till sista bossen. Det man gör är att man ska klara sig igenom alla banor utan att dö för många gånger. det är ett plattforms spel och är väldigt kul.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycte det var väldigt roligt för jag tycker om shooot em up spel men det är ganska svårt och man dör ganska lätt om man inte är försiktig. det är lite tråkigt att man inte kan skaffa nya vapen och hjälpmedel. Det hade varit roligare om man hade kunnat vara flera spelare mot eller med varandra. Annars är det helt ok. Jag rekomenderar dom som gillar shoot em up spel att spela det här spelet.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en sjua för att det är plattform men det är fin plattform men det kunde vara finare. spelkänslan ger jag en nia för att det är strålande mest för att jag gillar shoot em up spel men det kanske ni andra också tycker. Ljudet ger jag en sexa för att det är ganska bra musik men den varieras för lite. hållbarheten ger jag fem för det tar inte så lång tid å klara. Jag gillar det här spelet och det är därför det får ganska bra betyg men ni som inte gillar shoot em up spel kanske inte tycker samma som mig.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 9