Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Golden Sun: The Lost Age

Game Boy
Golden Sun: The Lost Age
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    19 september 2003
  • Utvecklare
    Camelot Software Planning
  • Antal ägare
    130
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.9 9.1

Speltest av Vaati_Neko

Inskickad av Vaati_Neko den 23/04 -06 12:57

Handling / story / vad man gör i spelet
I världen kallad Weyard finns det en uråldrig lära kallad Alkemi som har en stor koppling till de fyra legendariska fyrerna Venus, Mercury, Jupiter och Mars lighthouse - och den mystiska magin Psynergy som under Golden Sun ett spred sig över hela världen i form av små lysande stenar. Det var Isaac, Garet, Ivan och Mia's jobb att stoppa Saturos, Menardi, Felix och Alex från att tända fyrerna och släppa lös Alkemin igen. De besegrade Saturos och Menardi, men Felix föll av fyren tillsammans med Sheba och hamnar på en liten halvö som rör sig mot östra oceanen... Och han är inte ensam.

Följ med Felix, Jenna, Kraden, Sheba och Piers på ett spännande äventyr i uppdrag att tända alla fyrerna för att förhindra att världen krymper och blir till ingenting. Stoppa Alex som vill tända fyrerna för sin egen vinning och få kraften från den gyllene solen - Golden Sun!!

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett mycket spännande och underbart spel som man fastnar i omedelbart! Det är så roligt att man helt plötsligt, från att vara den unga hjälten Isaac, står på "fiendens" sida som Felix! Men det visar sig att båda sidorna har rätt och det blir ännu roligare när de båda teamen slår ihop sig. Det finns många fler olika Djinn och många fler Psynergies och Summons att använda sig av och mycket fler hjärnkittlande pussel och hemliga platser att besöka. Man kan utforska både Östra oceanen och Västra oceanen med sin Lemuria-båt och lyssna på vacker och bådande musik! Golden Sun 2 fängslar, lockar och är värd en extra stor och fin plats i din spellåda!

Betyg till spelet
Grafiken fick en nia eftersom den inte har förändrats så mycket från det första spelet, denna nia är dock starkare än vanligt. Karaktärerna är fina och intressanta, jag gillar de olika färgerna på håret. Miljöerna lägger man mer märke till i detta spel och det känns bra.

Spelkänslan fick en tia eftersom man känner att man verkligen lever in i spelet som en egen rollkaraktär och ser på vad det är som händer - och styr det på bästa sätt!

Ljudet fick en tia, och hade fått mer än så om det var möjligt. Musiken är ännu bättre i detta spel, vilket jag aldrig trodde var möjligt. Det smärtade mig att det inte fanns något Soundtrack i ettan, men jag jublade av glädje när jag fick höra hur man fick ett Soundtrack i detta spel! (Jag berättar inte hur här, men ni får gärna fråga mig.)

Hållbarheten fick en oerhört stark tia på grund av den häftiga viljan att vilja spela om spelet om och om igen utan att tröttna. Det är långt, det är underbart och det är värt hundratusentals poäng! Spela Golden Sun så förstår du vad jag menar!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10