Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGolden Sun

Game Boy
Golden Sun
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  22 februari 2002
 • Utvecklare
  Camelot Software Planning
 • Antal ägare
  185
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av Donnis den 15/01 -05 21:35

Lite hjälp med djinn´s kanske skulle vara bra för er som vill ha alla:
Flint: Får du när du bara helt enkelt.
Forge: I Goma Cave, Gå igenom grottan tills du ser djinn åvanför mannen. Du måste göra "move" på dem där vad vi nu ska kalla dom som står på "nedanvåningen" så att du kan hoppa till den.
Gust: I Bilibin, på östra sidan så ska du gå på dem här pinnarna till andra sidan, gör sen "whirlwind" på bladen och gå in i grottan. Gör "move" på statyn så att du kan komma fram.
Granite: I Kolima finns där ett inhängnad med en djinn i. På baksidan av det trädet kan du gå in.
Breeze: I toppen av Great Tree Tret finns en djinn.
Fever: I Imil finns där en snögubbe, om du puttar ner den med "move" . Åk sen på isen så att du kommer in i grottan.
Fizz: Mia har den.
Sleet: När du kommit en bit i Mercury Lighthouse så kommer du till sex vattenfall. Testa att gå igenom dem så kommer du så småningom till djinn.
Zephyr: I Fuchin Tempel Waterfall, kommer du att träffa dem.
Quartz: I Mongall Forest kommer du att nå den om du puttar ner stockarna i vattnet.
Mist: I Xian finns det en tjej som bär på vatten. Du ser var djinn är så vänta tills hon kommer och ställ dig ivägen för henne där du tycker du ska frysa en pöl. Sen kan du ta den.
Corano: På världskartan, norr o Xian, över bron, och till den runda ön. Gå omkring där tills du möter den.
Spritz: I Altin finns där en flod med vattenspotts monster eller vad man ska kalla dem. När du dödat alla dem så kommer du se en vatten djinn och sedan efter lite lösningar och sånt kan ni ta den.
Smog: I Lamakan Desert finns där sirklar som du kan göra reval på. En av dem där finns i ett stort oråde med många sådana, en av dem finns djinn.
Vine: När du gått ut ur Lamakan Desert så gå vest tills du kommer ut på en liten ö. Gå där tills du möter den.
Scorch: I Kalay, gå nordvest och gå upp på tvåvåningshuset, hoppa på gräset och gå åt nord. Andvänd "move" för att komma fram. Putta statyn framför saken så att vattnet stoppas för att nå djinn.
Sap: När du lärt dig "reveal", gå tillbaka till Vault. Gå så att du kommer till klockan och ring i den så hoppar djinn upp åvanför grottan. Gå tillbaka och gör "reveal" så du hittar ett dålt hål. Klara grottan för att nå djinn.
Kite: När du lärt dig "lift", gå tillbaka till Vale. Gå dit Karden´s hus är. Där finns ett staket med en sådan sten man lyfter. När du lyft den går du till grottan. Där kommer du se att djinn bara springer ifrån dig hela tiden, men du kommer att hitta en kista som det finns en kraft i. Kraften heter "halt" och gör så att saker ej kan röra sig fall man gör den på nån. Sen gör du den på djinn och den stannar.
Ember: I Tolbi, går du utanför stängslet och sen in i ingången och sen går du öster. Andvänd "grow" och sen "frost" för att göra en is pelar. Sen går du till övernattnings stället och hoppa över ispelarn för att nå den.
Ground: I Kalay Docks åker du med båten sen när du é framme går du tillbaka till Kalay Docks fast inte med båten utan gå. Sen kommer du till baksidan av Kalay Docks och där finns en djinn.
Hail: På världskartan, gå nordvest  om Tolbi, sen vest till enbro. Gå över den, sen nordvest till en annan bro. Gå runt där för att hitta den.
Squall: I Altimller Cave, flytta stenpelarna följande: Den första till vänster sen hela vägen åt höger. Mittenpelarn hela vägen upp. Frys vattenpölen. Sen den tredje flyttar du till höger om ispelarn och sen får ni klara själv.
Flash: I Suhalla Desert, när du kommit en bit så andvänd "reveal" där du märker att du ska göra det, sen kommer du se fotspår. Följ dem hela tiden sen kommer du till den.
Bane: Efter du tagit Flash så finns det en grotta. När du kommit ut ur grottan så finns där en tornado. Låt den ta dig, gör inte "douse". Du blir släppt på en ö. Gå in i mitten bland bergen till Crossbone Isle. När du kommit en bit så kommer du träffa djinn. I slutet av det här mysko stället finns en svår boss på ett skepp. När du kommer i närheten av bossen så spara för han syns inte på båten... Han bara kommer.
Dew: I Suhalla Gate finns där tre stycken nerglidnings saker. Åk ner för den tredje åt höger.
Torch: I Lalivero, gå öster och gå in i ett hus. Gå runt omkring byggnadens tak och kom sedan till taket med en vakt på nedanvåningen, hoppa till nästa tak så får du den sista eld djinn.
Tonic: Efter att du dödat Toadonpa boss så går du till Donpa och pratar med tjejen framför dörren så får du djinn.
Luff: I ingången vid Babi´s Tower, är det två som går ner i marken ta den åt vänster. När du nått underjorden så gör "move" på stenpelarn till vänster. Sen gå till den andre stenpelar åt höger. Flytta pelarn så att du kan komma fram. Hoppa över för att komma ut. Andvänd "grow" på plantan och åk ner för stupet sen får du djinn.

Hoppas detta hjälper er för det var drygta att skriva.........
P.S. Läs det inte om ni inte tycker om det. D.S.

Fusket har betyget 8.8 (15 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.