Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy Tactics Advance

Game Boy
Final Fantasy Tactics Advance
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 oktober 2003
  • Utvecklare
    Square Enix
  • Antal ägare
    103
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av KokosKork den 25/08 -05 11:20

Det finns ett vapen man kan få som ger steal weapon. Det brukar komma ganska sent när man fått alla bra vapen. Men det finns ett sätt som jag ska berätta nu hur man får det jättetidigt.

Jag berättar också längre ner om hur man får special jobb tidigt längre ner.

När du börjar ska du göra om montblanc till en animist och se till att han lär sig sheep count.

Starta en ny fil och spela dig fram till uppdraget: Wanted: Dighaliew (det är det första wanted uppdraget) så att det finns på puben. Och då ska du droppa en medlem från klanen så att du bara har 5medlemmar. Nu har ju clan wars aktiverats så gå in i en strid mot en vanlig klan. När det blir din första gubbes tur så trycker du b knappen, sen på start så att start menyn kommer fram, där väljer du flee. Då flyr du från klan striden. Och sen kommer det upp 5 dagars dispatch uppdrag på puben, kan vara nu mou, viera, bangaa, moggle eller human wanted. Kommer inte dessa fram gå runt tills det blir ny månad. Ta de wanted uppdragen tills din negotation är på 30 och då för du vapnet cinqueda som ger steal ability till tjuvar (du får 2 gubb-wanted uppdrag per månad). Nu gör du om montblanc från animist till tjuv och sätter på han vapnet cinqueda så du får steal ability (för att göra detta behöver du inte mastra steal ability). Och välj call som andra yrke.

Nu ska du ta wanted uppdraget dighaliew. Sen under striden ska du använda call på tjuven så att den blir sövd (inte bossen för den e black mage). Och nästa gång det blir montblancs tur väljer du steal ability på tjuven. Och om du har tur kan den ta steal weapon först, annars är det bara att föröska igen nästa tur. Döda sedan bossen så att du klarar uppdraget. Och har du nu gjort rätt ska din montblanc kunna steal weapon.



Hur du får bra yrken tidigt:

Spela fram till första wanted uppdraget för då börjar clan wars. Dumpa sedan  en medlem så att du har bara 5 och gå in i en klanstrid och fly från den. Så går du till puben och kollar om det finns den rasen du vill ha annars gå runt tills det blir ny månad. När du hittat den rasen du vill ha, skicka då iväg en på uppdraget. Spara när du har en dag kvar o gå på uppdraget. Sen går du ett steg och så kommer en sökande upp av den valda rasen. Så kollar du jobbet, är det inte det du vill ha så stänger du av spelet o sätter på det igen. Så gör du om det tills du får det jobb du vill ha.

Obs: byter du jobb på din gubbe som du hittat så måste du mastra alla job requirements för att kunna välja det yrket igen. Du kan se job requirements genom att välja change jobs, välj det yrket du ska kolla på och tryck på select.

Jag hoppas att de här sakerna kan vara till hjälp men annars är det väldigt kul också.

Fusket har betyget 4 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

snebulan den 06/07 -06 15:06
öm onödigt att behöva ta bort en gubbe vem vill ta bort en gubbe liksom???

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.