Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy Tactics Advance

Game Boy
Final Fantasy Tactics Advance
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 oktober 2003
  • Utvecklare
    Square Enix
  • Antal ägare
    103
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av UltraLink den 22/02 -05 18:26

När du har varvat spelet kan du fortsätta spela på samma level och abilitys. Du spelar på en "Stjärn-sparning". På stjärnsparningen kan du hitta hemliga karaktärer. Här står det hur du får dem.

Ritz
För att få henne måste du gå in på en bar. Du ska ta ett uppdrag som är uppe i ett snöigt berg. Nu kommer det bli en film och Ritz kommer att komma inrusandes. Hon frågar om uppdraget i bergen fortfarande är tillgängligt. När hon får veta att Marche har uppdraget frågar hon om hon får följa med. Klara Zombierna uppe i bergen. Ritz kommer nu fråga om hon får gå med i din clan, svara ja.

Shara
Shara fås under ett uppdrag. Gå in på en bar och leta upp ett uppdrag som säger att de har hört någon som skriker från en grotta. Acceptera uppdraget och gå till grottan. Personen som har skrikigt där är Shara som såg något äckligt kryp. Hon frågar om hon får gå med i eran clan, svara ja.

Babus
Gå in på en bar. Om du har tur blir det film och Babus kommer in. Han säger att han måste ta sig till Ambervale för att hitta något som prinsen har tappat. Prata med bartendern och åta dig uppdraget. Gå nu till Ambervale. Där kommer Remedi att visa sig. Besegra henne med hjälp av Babus. När hon är besegrad kommer hon att lämna en nallebjörn efter sig. Babus säger att det är vad prinsen har tappat. Babus frågar om han får gå med i eran clan och självklart svarar du ja.'

//ultria//

Fusket har betyget 7 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.