Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dragon Ball: Advanced Adventure

Game Boy
Dragon Ball: Advanced Adventure
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    17 juni 2005
  • Utvecklare
    Dimps Corporation
  • Antal ägare
    38
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.3

Fler fusk

Guide

Inskickat av daniel35 den 08/07 -06 19:16

Här får ni veta om var drakkulorna är och hur ni kan hitta dom...

1 drakkulan: Den är i Pilafs slott(Pilafs castle) När du har börgat banan. Ska du  gå rakt till höger! Obs! det kan hända att du måste hoppa och sånt. När du ser stenar som ser ut som en bro. FÖRSTÖR DEN INTE! Om du går ner där då tar du den fela vägen och du kan aldrig komma tillbaks. Hoppa över den och forsätt vidare. Sen stannar du där när du ser en soldat som är på toppen. Bredvid Soldaten är det ett gätte stort hål så gå inte i dit. Nu ska du använda A upp
Obs! du måste ha en power pole den kan man få på första banan! Sen ser du att det är inte når till toppen oråa dig inte. Gör en tripple jump! Om du inte vet hur man gör så fråga mig:) Sen när du är på toppen så kanske u ser en kyckling du ska ta ta den och exakt när du tar den så ska trycka A upp. Sen ser du en dörr då ska du gå till den. Sen ser du en kapsel. Tada! Nu har du den första drakkulan.

2 drakkulan:Den hittar du på Muscle tower. Gå din vanliga väg. Obs! drakkulan är på en av top levlarna. Du ska gå vänster hela vägen om det är en väg där kommer du se en öppen dörr gå in där. Sen ser du en kapsel. Tada! Nu har du fått den 2 drakkulan.


3 drakkulan: Den hittar du på under water cave(tror jag den hette). Gå din vanliga väg tills du ser att det är tre stenar som blockar en väg förstör stenarna. Gå in där. Sen kommer du se en kapsel och när du tar den Tada!
Nu har du den tredje drakkulan.

4 drakkulan: Den hittar du på den första banan (Gokus house) När du är på den andra arenan. Då ser du en öppen dörr gå in där. Då ser du en kapsel. Tada! Nu har du den 4 drakkulan.

5 och 6 drakkulan: Den hittar du på red ribbons base(röda bannets arme) 5 Drakulan ser du på den andra arenan. Den är högst upp på en av tornen. Om du har kommit på rätt torn så ser du en dörr. Och där hittar du en kapsel. Tada! Nu har du en 5 drakkulan. Innan du ska möta en boss då går du på en bro. Istället du tar den  platsen du möter bossen så ska du gå ner från den brån. Där ser du en kapsel. Ta den. Tada! Nu har du den 6 drakkulan.

7 drakkulan: Den hittar du på chow castle. Du ska gå till den första bygg hus du hittar. På toppen av den ser du  en dörr. Gå in i den. Där ser du en kapsel. Tada!  Nu har du fått alla drakkulor.

Fusket har betyget 8 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 6 kommentarer:

idris65 den 23/07 -06 13:55
jag fick inte första drakkulan,det där med kycklingen funkade inte

daniel35 den 23/07 -06 20:14
Ursäkta mig jag men det är så himla svårt att förklara 1 drakkulan men du ska gå in i en dörr och sådär..

Jag bara orkade inte skriva den första drakkulan helt och hållet för att det är så svårt att förklara

alex123selin den 24/12 -06 20:26
Hur gör man tripple jump.

venusaur den 18/07 -07 18:58
Det är grymt svårt att få det här spelet,så jag undrar om nån vet var man kan få det???

Polarn den 25/07 -07 18:25
Man måste väll köra på "Extra".

Maffiaboss den 27/01 -09 19:30
Hur gör man trippel jump?

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.