Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Donkey Kong Country

Game Boy
Donkey Kong Country
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    17 november 2000 (GBC) / 6 juni 2003 (GBA)
  • Utvecklare
    Rare Ltd.
  • Antal ägare
    189
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 8.4

Fler fusk

Guide

Inskickat av DarkMasters den 12/09 -10 16:15

Här kommer en liten genväg på banan "Barrel Cannon Canyon" i första världen.

När banan börjar kommer du ut ur en grotta (mycket lik den i "Ropey Rampage"). Hoppa sedan upp på den grottan och gå upp till toppen. Där finns en tunna som du ska gå in i. Du kommer få bokstaven K och landa på ett träd. Hoppa då upp på nästa träd där det finns en tunna som du ska hoppa in i. Du kommer bli ivägskjuten till ett annat träd där det finns en DK tunna. Hoppa ner för trädet. Där finns det två krokodiler som hoppar. På vart fjärde hopp hoppar de långt upp och det är då du ska passa på och hoppa upp på en.

Om du har gjort rätt kommer du landa på ett träd lite högre upp. Då ska du hoppa till nästa träd där det finns en vit noshörning (du blir den inte). Hoppa nu upp i tunnan som finns lite högre upp. Den kommer skjuta iväg dig så du får bokstaven O och sedan skjuta iväg iväg till stjärntunnan.

Fortsätt vägen framåt tills du kommer till en gående krokodil och en avgrund. Hoppa över avgrunden, då kommer du till en tunna. Hoppa in i den, men skjut dig inte iväg i tunnan som åker från sida till sida. Skjut dig istället iväg när tunnan som åker från sida till sida inte är där. Skjut dig upp på krokodilen som är bredvid. Ifall du då håller in vänstersidoknappen på din Game Boy kommer du landa på ett träd. Hoppa sedan in i tunna som är där ovanför. Den kommer skjuta iväg dig så du får bokstaven N och sedan kommer du landa på ett träd med tre bananer. Gå sedan nerför trädet. Där finns det en hoppande krokodil som står i vägen för utgången. Hoppa på krokodilen så du landar på grottans tak (mycket likt det du gjorde i början av banan). Hoppa ut på trädet till vänster. Där finns bokstaven G, du får ett extraliv och sedan är det bara att gå i mål!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.