Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Donkey Kong Country

Game Boy
Donkey Kong Country
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    17 november 2000 (GBC) / 6 juni 2003 (GBA)
  • Utvecklare
    Rare Ltd.
  • Antal ägare
    189
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 8.4

Fler fusk

Fusk

Inskickat av SephNGamer den 21/01 -08 22:43

Vill du höra alla låtar?

Gå till menyn där du väljer fil. Håll in SELECT & START samtidigt, tryck sedan B, A, L, L, A. Då säger Diddy Kong "NOT BAD" då kan du välja låt! (Jag tror att Game boy color inte har L knappen men jag spelar DS)

------------------------------

Har du problem med den första banan på Isvärlden?

Då ska jag hjälpa dig och jag ska försöka förklara så bra som mörligt. Du måste ha tagit stjärn tunnan. När du har kommit till stället där man kan ta en guldig norshörning. Spå ska du hoppa i den snurrande tunnan framför dig. Skjut dig framåt. Sedan på nästa tunna så skjuter du dig vänster-neråt och sedan på nästa tunna så ska du skjuta neråt. Då skjuts du iväg av en tunna hela vägen till slutet av banan!

------------------------------

Ställen där du hittar några Level Warp:

Vad är Level Warp? Jo, det är en tunna som man landar i som teleporterar dig till slutet på en bana.

På den första banan (Jungle Hi jinxs) Ska du klättra upp till DK’s hus (Obs! Du ska inte gå in i huset) Ställ dig på kanten och hoppa på trädet sedan till nästa. Sedan hopar du till det tredje och går rakt framåt och du hamlar i en Level Warp!

På banan Ropey Rampage (Andra banan på värld 1) så ska du gå förbi de rullande vakterna (Army) Tills du kommer till lianen. När du är där så hoppar du rakt ut i stupet framför dig. Och du ska landa där vid den röda blomman som syns i bakgrunden.

På banan Trick Track Trek (Andra banan på värld 5) Så ska du gå tills du ser den rullande ”vagnen”  men istället för att gå på den så ska du så snabbt som möjligt trycka på B och sedan A så kommer du hamna i en Warp Barrel.

På banan Winky’s Walkway (Första banan på värld 2) Så ska du gå till stället där du kan rida på Winky (Grodan) När dustår på plattformen så ska du hoppa åt vänster med Winky och så hamnar du i en Warp Barrel.

På Bana Mine Cart Carnage så ska du istället för hoppa i tunnan som skjuter iväg dig, hoppa över den och ta den lilla kameran som svävar. När du tagit den hamnar du i en Warp Barrel.

På banan Stop And Go Station (Fjärde banan på värld 2) Så ska du gå till vänster så fort du börjar banan. Så lätt är det.

På banan Millstone Mayhem (Femte banan på Värld 2) Så ska du gå förbi den första hamstern som snurrar i ett hjul. När du har gått förbi så går du ner i hålet som finns framför dig. Då skjuts du upp i luften. Håll in vänster knappen på ditt GBA/DS. Så skjuts du åt vänster och då hamnar du i en Warp Barrel!

Fusket har betyget 5 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

SephNGamer den 25/01 -08 16:02
glömde skriva att du ska trycka på ner knappen

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.