Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dogz Fashion

Game Boy
Dogz Fashion
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    19 septemberr 2006
  • Utvecklare
    Ubisoft, MTO
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.8

Speltest av Solemma

Inskickad av Solemma den 05/07 -07 14:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om en person som jättegärna vill ha en hund. När man startar ett nytt spel så får man först välja vad man ska heta, om man ska vara en kille eller en tjej osv. Man spelar som den personen man väljer då.

Iallafall så har alla dina kompisar hundar och du vill jättegärna ha en. Men dina föräldrar säger att de inte tycker att du är redo för en hund än.
Men ett tag senare går du med sin pappa i parken, och ni får syn på alla människor som leker med sina hundar. Pappan säger då att han förstår varför du så gärna vill ha en hund och att han ska disskutera det med din mamma.
Sen kommer man till djuraffären. Där finns det fem olika hundraser att välja mellan.
När man har valt vilken ras man vill ha, får man också välja namn och kön. Efter det kommer valpen hem till dig.

När man väl har fått hunden går spelet ut på att samla hundkläder och slutligen bli "Dogz Fashion" när man har alla plagg.

Vad jag tycker om spelet
Egentligen är det min lillasysters spel, men jag klarade det före henne XD Dogz Fashion är ett otroligt charmigt hundspel, och mycket lättare att spela är t.ex. Nintendogs.
Hundarna är jättesöta och jag älskar namnen på platserna som t.ex. "Woofwoof town".
När man spelar så tillbringar man ungefär 75% av tiden ute på promenader med sin hund. Under de promenaderna köper man hundkläderna, spelar spel, svarar på hundfrågor mm. Det hade helt klart varit roligare att spela Dogz fashion om man kunde göra fler saker i huset.

Betyg till spelet
Grafiken fick en åtta, eftersom människorna och hundarna är så otroligt söta. Platserna man kan besöka har också bra grafik, men jag har sett bättre i andra spel.

Spelkänslan fick däremot hela tio poäng! Man dras verkligen in i spelet när man spelar, och när jag spelade blev jag helt besatt av att jag måste klara spelet och få alla kläder.

Ljudet fick en fyra eftersom det inte var någonting som man lade på minnet. Själv kommer jag knappt ihåg musiken och ljudet alls...

Hållbarheten fick en nia, eftersom det är lika roligt att spela under hela spelet. Eftersom man dessutom kan ha tre olika hundar så slipper man ta bort sin sötnos när man väl har klarat spelet.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 4 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10