Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crash & Spyro: SuperPack 1

Game Boy
Crash & Spyro: SuperPack 1
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    2001 & 2003
  • Utvecklare
    Vivendi Universal
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.3 8

Speltest av firespyro

Inskickad av firespyro den 08/07 -06 19:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Crash & Spyro: SuperPack 1:

Innehåller

• Crash 2: N-Tranced
• Spyro 2: Season of Flame


(Story)

Crash N-Tranced story:


Efter Neo. Cortex och hans skrukvänner besegrats i spelet Crash XS, men då bli N. Tropy återupplivad. Han vet han ej kan besegra Crash själv så han återupplivar Tiny, N. Gin, Dingodile. Sen kidnappar han en hypnosör. Han hypnotiserar Coco & Crunch så de ska döda Crash en gång för alla.


Spyro: Season of Ice:

Spyro, Hunter, Bianca & Sparx har varit på semesterstället Dragon Shores, Då kommer ett brev från Zoe the Fairy. Hon berättar att: Rhynocs har kommit tillbaka och fryser älvorna en efter en, jag vet ej vem som ligger bakom det. Spyro säger: Det är säkert Ripto eller Gnasty Gnorc, men det är en Rhynoc vid namn Grendor.

Vad jag tycker om spelet
Det första SuperPacket är mycket bra bättre än 2:ans superpack men 3:ans är bäst. Det är 2 grymma spel för ett oväntat pris ungefär 300-329:-(mycket bra). Spyro & crash spelet är mycket bra, ibland när du lessnar på ett så kan du spela de andra eller tvärtom. Fast köp det ej om du har båda spelen fast ej i ett superpack. Grafiken i spelen är väl bra Crash-spelet grafik kunde väl varit bättre, Spyro-spelet har ju rätt bra grafik spelet är ju ifrån 2001(när GBA var nytt). Ljudet på Crash-spelet är mycket bra, mycket Crash-känslan från PS1-spelen. Spyro-spelets musik är ju mellan förskräcklig och normal men förskräcklig är nog rätt ord, jag stängde av ljudet direkt.

Betyg till spelet
Grafiken 7/10

Trots att båda spelen har halvdana grafikmotorer, det är ju rätts bra på tanke när spelen var nya och hur man kunde prestera på en liten bärbar konsoll.

Spelkänslan 9/10

Det är ju roligt att spela båda spelen, fast det är ju inga nya spel det är ju 2 gamla spel i en ny förpackning. Spelens handling är mycket bra fast Spyro-spelets handling är lite mysko.

Ljudet 8/10

Ljuden på båda spelen är ju bra eftersom det är ju på GBA det går nog inte att göra bättre uppföljarens musik är väl okej med.

Hållbarheten 8/10

Crash 2-Tranced hållbarhet var ju höjden av dålig, det är 40 banor(inte illa), men det tog mig 1 dag att hitta alla kristaller och plus döda alla bossar, Spyro Season of Ice innehöll 25 banor, 2 bossfighter, 4 speedways, 4 Sparx banor, även fast det var mindre saker tog det mer tid, tog mig ungefär 1-2 år att klara.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9