Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Bomberman Max 2: Blue Advance & Red Advance

Game Boy
Bomberman Max 2: Blue Advance & Red Advance
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    14 mars 2003
  • Utvecklare
    Hudson
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 4.5

Speltest av blazeshadow

Inskickad av blazeshadow den 08/01 -06 14:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är Bomberman som bor på planeten Bomber vid Bomber-base. En dag kommer Mujoe, ledaren av HIGH-HIGH bandits! Han använder sin "Mini-Mini device" och krymper Bomberman & Max som precis kom för att stoppa honom! När dom har blivit krympta så anropar Dr.Ein dom och frågar vad som har hänt. Dom förklarar allt och då säger han att det är en maskin som krymper allt. Han säger även att han ska skicka Karaboms till dom så att dom kan förgöra "Mini-Mini"-maskinen

Vad jag tycker om spelet
Det är inte så kul som det verkar. Man tröttnar på det väldigt snabbt. Men i början kan det vara kul, fast egentligen tycker jag att det är helt botten. När jag såg spelet i affären tänkte jag: "Wow, ett Bomberman,spel. Det måste jag köpa!"
Men jag trodde fel. Det här spelet ska man inte förvänta sig mycket av. Det är inte så bra som det låter.

Betyg till spelet
Grafiken är rätt så normal för ett Bomberman-spel, fast Charaboms tycker jag är rätt så snyggt gjorda och så är banorna detaljerade! Spelkänslan är dålig. Man spelar en stund, sen tröttnar man helt på hela spelet. Ljudet är rätt så bra och så är ljudeffekterna snygga, men det blir enformigt efter ett tag. Hållbarheten är nästan sämst. Man spelar en stund sen orkar man inte mer. Detta spel är mer till för att spela rätt så o-ofta, alltså lite då och då.

Totalbetyg: 4.5 Ljud: 6 Grafik: 6 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 3