Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inShadowman

Dreamcast
Shadowman
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    4
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
4 4.8

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 12/03 -10 06:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet Shadow går ut på att du spelar som en kille som heter Micke. Ditt jobb är att gå över till "dead" side för att rädda din bror. Spelet har väldigt mycket vodo inblandat. Du ska försöka hitta några svarta själar för att rädda världen ifrån den döda sidan. För att göra det så måste du använda dig utav ett antal vapen för att döda fienderna som kommer på din väg. Samt ja, detta är ett äventyrsspel där du skiftar mellan den vanliga världen och den döda världen.

Vad jag tycker om spelet
Spelet låter ju jättekul. Vem vill inte skifta mellan den levande sidan och den "döda sidan". Men spelet är väldigt svart. Ja, grafiken är väldigt svart och faktiskt rent ur usel kan man säga till Dreamcast. Detta spelet är direkt importerat ifrån Nintendo 64. Visst för att vara till Nintendo 64 så är grafiken helt klart godkänd, men Dreamcast kan få mycket bättre grafik än så.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är som sagt väldigt svart och tråkig till Dreamcast. Men om du kan stå ut med Nintendo 64 grafik så klarar du dig även här.

Spelkänsla: Spelkänslan är okej. Det är ibland lite små segt att styra karaktären och ibland är det segt när man hoppar, och det förstör ju lite utav spelkänslan. Men annars är det bra!

Ljud: Ljudet är lite sådär. Det är inte något direkt bra ljud i bakgrunden som till vissa spel och när man skjuter så låter det rent ut sagt förjävligt.

Hållbarhet: Hållbarheten är inte så värst bra. Eftersom att det är så mycket minus i spelet.

Totalbetyg: 4.8 Ljud: 4 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 5