Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inResident Evil 2

Dreamcast
Resident Evil 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  28 april 2000
 • Utvecklare
  Capcom, Virgin Interactive
 • Antal ägare
  3
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 9

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 07/06 -09 14:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Resident Evil 2 är ett spel där man spelar som karaktärerna Leon eller Claire. I spelet så skjuter man zombies och man ska försöka ta sig ut ur staden Raccon city. Claire är en tjej som letar efter sin bror Chris som man spelar som i Resident Evil 1. Leon är en ny karaktär som är på sin första dag på jobbet när zombie-katastrofen händer. Man gör många olika pussel och koder och det finns många monster och zombies du kan skjuta.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är grymt bra! Dialogerna har blivit mycket bättre sen Resident Evil 1 och det är väldigt kul att se Chris syster i det här spelet. Om du är ett fan utav serien så tycker jag att du borde spela spelet! Det finns fler zombies och monster än någonsin förr. Resident Evil 2 kunde inte ha sätt snyggare ut. Det enda problemet med spelet är att det kan va lite för lätt men det finns massor med roliga saker att låsa upp och det gör att du kommer vilja spela om spelet många gånger. Du behöver inte ha spelat Resident Evil 1 för att klara ut det här spelet.

Betyg till spelet
Grafik.
Spelet finns på Nintendo 64 och PC och PS1 och på dreamcast, så du förstår nog hur den ser ut. Den ser ut som ett gammalt Playstation 1 spel men den är ändå grymt bra!

Spelkänsla.
Spelkänslan är grymt bra. Tänk dig bara att få springa omkring bland en massa olika korridorer och höra zombie-skrik.

Ljud
Underbart ljud. Även dialogerna har blivit bättre sen det första Resident Evil spelet.

Hållbarhet
Jag har spelat det här spelet i 7 år nu! Jag har klarat ut det en massa gånger men jag får inte nog, så du förstår nog själv att hållbarheten är bra!

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10