Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDe senaste spelen från E3


Inskickat av michael2004 den 30/06 -17 15:20


Mitten av juni var en stor tid för spelindustrin och alla gamers. Det var nämligen E3, ett stort spelkonvent där flera stora företag får möjligheten att framföra och visa sina nya spel och spelkonsoler. Men vilka är de största och mest efterlängtade spelen? Här är några av dem.

Star Wars Battlefront 2

Den efterlängtade uppföljaren till det första Star Wars Battlefront spelet som kom ut 2015. Battlefront 2 har också blivit det mest visade spelet från E3 på Youtube när visningarna gick upp till 12 miljoner. Spelet utspelar sig efter finalfilmen i den originala "Star wars" trilogin, "Return of the Jedi". Den andra Death star stjärnan har nyss exploderat och istället för en Jedi är du en soldat med hämnd på hjärnan. Spelet kommer utspala sig på flera olika platser i "Star wars"-universumet och du kommer även få chansen att spela som andra kända karaktärer från filmerna.

Super Mario Odyssey

Nintendo är tillbaka med ännu ett 3D-äventyr med Mario, och denna gången kommer du få åka över hela världen. Många olika världar kommer spelaren få utforska, och med Marios ny hatt, "Cappy", kan du göra ännu mer saker än de förra spelen. Du kan exempelvis kasta hatten för att skada fiender, använda den för att hoppa högre och till och med ta över saker, allt från vanliga objekt till fiender. Detta betyder att du kan göra grejer du aldrig kunnat göra innan, som att spela som en dinosaurie till exempel! Spelet kommer släppas ut 27 oktober 2017.

Wolfenstein 2: The New Colossus
Detta skjutspel utspelar sig i en värld där Nazist-Tyskland vann andra världskriget och hela världen nu är styrd av nazister och nazistisk propaganda. I 2014's Wolfenstein: The New order blev vår huvudkaraktär, B.J. Blazkowics, skadad på ett sätt alla trodde ledde till hans död. Men i denna uppföljare visas det att B.J. nu sitter i en rullstol. Vilket betyder att spelaren måste använda sig av kreativa sätt att ta sig runt utan hjälp. Detta stoppar honom dock inte att skjuta sönder nazister, vilket är spelets huvuduppdrag.

(NF/FL-Net)

Kommentarer: Länk till forumtrådKommentarer