Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGame of Thrones säsong 7 kommer att slå dig med häpnad


Inskickat av michael2004 den 06/02 -17 09:50


Game of Thrones säsong 7 är planerad att ha premiär senare i år. Nu avslöjar seriens stora stjärna Emilia Clarke, (som spelar Daenerys Targaryen) att de nästan filmat klart säsongen.
Hon hävdar att säsong 7 kommer att slå publike med häpnad. Det är extra nervkramande då vintern kommer och säsongen väntas bli den näst sista av Game of Thrones.
I januari gick ”Arya Stark” (skådespelerskan Maisie Williams) ut och sa att det är "så spännande", särskilt slutet och finalen. Hon vet uppenbarligen inte om hennes karaktär kommer att överleva .

Game of Thrones säsong 7 kommer förmodligen att ha premiär i sommar, men HBO har ännu inte meddelat något officiellt datum.

HBO har sagt att man även ska spela in Game of Thrones säsong 8 och till fansens stora lättnad finns det även en chans att HBO kommer att producera en prequel  som utspelar sig innan Game of Thrones. Så det kommer troligen att dröja länge, länge innan det är helt slut på den episka historien.

http://www.hbo.com/game-of-thrones

Kommentarer: Länk till forumtrådKommentarerAtt kunna kalla Emilia Clarke seriens stora stjärna är nästintill löjeväckande. Den lilla slinkan är en av seriens sämsta skådespelare, och personligen anser jag att de borde ersatt henne när hon inte längre ville visa tuttarna.