Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sony på E3


Inskickat av DarknessSky den 11/06 -13 02:05


Sony lyckades under natten att fånga publiken, och hade många stora nyheter till PlayStation Vita, PlayStation 3 och PlayStation 4. Du kan i videon nedanför se hela presskonferensen igen:



PlayStation Vita
Inte helt oväntat så kommer PlayStation 4-spel gå att spela på PlayStation Vita genom att streama spelet via WiFi. Detta innebär att man får en kontroll som liknar Wii Us GamePad. Dessutom lämnar man lite statistik om hur många titlar som kommer till konsolen; över 100 stycken under 2013.

PlayStation 3
Man visar upp en hel del spel till nuvarande konsol (PlayStation 3), däribland The Last of Us och Beyond. Batman: Arkham Origin släpps den 25 oktober 2013 i USA. Spelet kommer ha unikt material till PlayStation 3. Dessutom har man skapat ett Grand Theft Auto V-set med ett par unika Grand Theft Auto V-hörlurar i samband med att GTA V släpps.

PlayStation 4
Man visar upp hur konsolen och kontrollen till PlayStation 4 ser ut. Priset blir 399 dollar, vilket är cirka 2650 kronor. Men det tillkommer oftast moms, fraktavgifter och annat så slutpriset brukar bli högre.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Music Unlimited och Video Unlimited kommer få en hel del stora uppgraderingar och kommer vara tillgängligt vid lanseringen.

Spel
Totalt är det över 140 spel som håller på att utvecklas till PlayStation 4, varav 100 ska släppas det första året. PlayStation 4 har inte heller några begränsningar med begagnade spel, utan de kommer vara fria att använda. De kommer även gå att dela till en kompis, sälja vidare och göra vad man vill med utan några begränsningar. Konsolen kräver inte heller någon Internetuppkoppling för att kunna köras.

Det finns ett stort antal spel som ska släppas i samband med släppet av PlayStation 4. Bland annat DriveClub, Killzone: Shadow Fall och Knack. Dessutom ska Infamous: Second Son släppas första kvartalet 2014.

The Dark Sorcerer är ett annat spel som kommer till PlayStation 4. Mer kommer avslöjas senare under E3. Transistor gör sin konsoldebut på PlayStation 4 under 2014. The Order: 1886 är ett exklusivt spel som håller på att utvecklas till PlayStation 4. Man passade även på att visa en trailer på spelet.



Final Fantasy XV är ett annat spel som visades upp, tidigare känt som Final Fantasy Versus XIII. Dessutom visade Square Enix upp en annan trailer för spelet Kingdom Hearts 3.

The Elder Scrolls: Online kommer till PlayStation 4 under våren 2014. Det kommer även finnas en beta som kommer vara exklusiv till PlayStation 4. Watch Dogs och Assassin's Creed IV kommer ha exklusivt material till PlayStation 3 och PlayStation 4. Mad Max är ett spel som kommer till PlayStation 4 också, men även PC, PlayStation 3, Xbox 360 och Xbox One.

Destiny fick vi även se en del gameplay ifrån.



Indieutvecklade spel
Sony visade upp en stor mängd indieutvecklade spel. Bland annat kommer Secret Ponchos, Don't Starve, Ray's The Dead, Octodad: Deadlest Catch, Outlast, Mercenary Kings, Abe's Oddysee och Galak-Z att lanseras till PlayStation 4.

Denna spelnyhet är skriven av The_new_cake.

Källa: http://e3.eu.playstation.com/

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer



Någon som vet vart man kan se om det sony visade upp?

Hade väldiga problem med att hitta en bra stream, och sedan får väl erkännas att man började bli lite trött. Så ska korrekturläsa nu, så får man se hur det ser ut.

gosseN: Du kan antingen så på UStream, GameSpot, IGN eller PlayStation Live. Hade väldiga problem själv med GameSpots, och UStream och PlayStation Live laggade en del (men det är nog efterhandfixat). IGN hade också lite problem. Jag har lagt till en YouTube-video i början av denna nyheten också, med hela presskonferensen.


Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Haha, shit, vad är det där för ful sak?

PS4>Wii U>Xbox One

Jag tycker nog konsolen såg riktigt bra ut, men kontrollen ser ut som man kan behöva hålla i ett tag innan man bestämmer sig för att den är bekväm. Såg väldigt smal ut och jobbig att få ett bra grepp om.

Kommer det kosta pengar att spela online?

Ja, det har dykt upp lite nyheter kring det. Det krävs att man har PlayStation Plus för att kunna spela online. PlayStation Plus kostar idag 480 kronor per år (vad jag förstått).

Dessutom har det visat sig att inga spel kommer vara regionslåsta. Det innebär att man borde kunna importera ett spel från USA eller Japan, och att det fortfarande fungerar här i Sverige.

Oavsett hur ful kontrollen är så verkar DS2 och X skoj.