Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ubisoft på E3


Inskickat av DarknessSky den 10/06 -13 23:01


Ubisoft började sin presskonferens vid midnatt, och hade en hel del stora spel att prata om. De började med Rocksmith 2014, som bland annat har stöd för Kinect så det blir enklare att navigera i menyerna och ställa in instrumenten som ska vara med.



Splinter Cell: Blacklist hade fått en ny trailer. Spelet kommer släppas till PlayStation 3, Xbox 360, Wii U och PC den 22 augusti 2013 (Nordamerika). Dessutom fick vi se ett par nya bilder från Rayman Legends, som egentligen skulle släppas exklusivt till Wii U men sedan blev framflyttat och kommer till Xbox 360 och PlayStation 3 också.

South Park: The Stick of Truth kommer släppas till hösten. Det är ungefär vad man kan vänta sig; en hel del humor. Just Dance 2014 får ett par nyheter, bland annat att upp till sex personer kan dansa samtidigt. The Crew är ett racingspel som släpps tidigt 2014, och i trailern som visades fick man se grym grafik och härliga miljöer. Likt Need for Speed: Rivals vill man på ett snyggt sätt slå samman singleplayer och multiplayer-läget.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Kring E3 2012 så var ett av de största spelen Watch Dogs. Vi får i år en ny trailer för spelet, även detta med riktigt bra grafik. Dessutom visas Assassin's Creed IV: Black Flag upp, och innehåller äventyr både på land och ute till havs.




The Division är en helt ny spelserie, som handlar om att överleva när människan får problem med sin skapelse. Vi lever i en komplicerad värld, som styrs av pengar. Skulle en infektion spriddas via pengarna så kan man det bli problem, och på bara ett par dagar kan hela världen hamna i uppror. Vad gör du när allt börjar falla?



Denna spelnyhet är skriven av The_new_cake.

Källa: http://www.youtube.com/watch?v=29uRvifupqQ

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer



Inget jag bryr mig om :/