Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











EA på E3


Inskickat av DarknessSky den 10/06 -13 21:12


Totalt visades elva olika spel upp. En del hade mer information och andra hade lite mindre, medan en del bara blev avslöjades att de håller på att utvecklas. En hel del spel kommer släppas till Xbox One och PlayStation 4.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare
Plants vs. Zombies får en uppföljare, med fler zombies och fler växter. Det kommer släppas till både Xbox One och Xbox 360. Till jämförelse med Plants vs. Zombies så finns ett par stora skillnader. Tidigare planterade man ut växter; nu tar man kontrollen över sina växter och får spela som dem.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Titanfall
Här berättar utvecklarna om spelet, samtidigt som man visar spelet. De berättar hur de har tänkt och vad de ville få ut med spelet. Man har försökt få ihop två spel till ett.

Need for Speed: Rivals
En trailer visas upp för Need for Speed: Rivals. De berättar även att spelet går att spela offline, men det är online där man har satsat. Man har försökt ta bort skillnaden mellan single player och multiplayer. De visar även upp hur man kan spela från sin mobil med hjälp av en surfplatta eller liknande och delta i spelet. Kommer släppas våren 2014.



Dragon Age: Inquisition
Kommer släppas hösten 2014. Man visar upp en trailer som berättar en del om spelets story och vad man kommer göra i spelet.

NBA Live 14
Med hjälp av en bounceTek så kommer bollen vara en egen del i spelet, till jämförelse med tidigare spel där bollen mer eller mindre bara hängt med spelaren. Man visade även upp en liten trailer för spelet, och berättade att statistik och spelarinformation om spelarna kommer uppdateras varje timma. Spelet kommer släppas till PlayStation 4 och Xbox One.

Madden NFL 25
Spelet släpps hösten 2013.



FIFA 14
Spelare kan nu tänka mer själva och göra bättre val, samtidigt som de har mer precision och mer teknik i spelet. Det visas även upp en del gameplay från spelet, kommer denna hösten till PlayStation 4 och Xbox One.

UFC
Spelet släpps till våren 2014 till PlayStation 4 och Xbox One.

Battlefield 4
Commander Mode från Battlefield 2 återvänder nu, men du kommer nu kunna delta i spelet med din mobil eller surfplatta och på det sättet styra och hjälpa ditt lag. De visar även en hel del gameplay.



Mirror's Edge 2
Spelet släpps när det är färdigt. Vi fick inte se alltför mycket mer information om spelet, utan bara en kortare trailer som inte avslöjade alltför mycket.

Avtäckta spel utan information
Peggle 2 och Star Wars: Battlefront.

Denna spelnyhet är skriven av The_new_cake.

Källa: http://www.ea.com/e3

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer



BF4 stal showen

den där skyskrapan i BF4 asså

Inget jag bryr mig om här heller ;_;