Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Microsoft på E3


Inskickat av DarknessSky den 10/06 -13 17:30


Microsoft var en av de stora som visade upp sig under E3. Med tanke på all kritik de tidigare hade fått för Xbox One så har de slagit på stort. Xbox One kommer släppas i november 2013 för 499 dollar i USA. Omräknat till svenska kronor är det cirka 3300 kronor. Sedan brukar det vanligtvis komma på moms och lite andra kostnader.

Xbox 360
En ny version av Xbox 360 finns tillgänglig idag. Det är framförallt en designuppdatering som efterliknar Xbox One, men den har även blivit mindre och tystare. Trots att Xbox One är nära så berättade man att det fortfarande finns hundratals spel i utveckling till Xbox 360. Bland annat det konsolexklusiva spelet World of Tanks som är specialbyggt för Xbox 360 och plattformsspelet Max: The Curse of Brotherhood.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Xbox Live
Istället för att köpa spel för Microsoft Points kommer man nu helt gå över till "lokala valutor". Vilket innebär att vi borde kunna köpa spel för svenska pengar istället. Dessutom kommer man, med start i juli, börja ge ut två gratis Xbox 360-spel varje månad till samtliga guldmedlemmar. De första två spelen kommer bli Halo 3 och Assassin's Creed II.

Exklusiva spel till Xbox One
Bland annat så får vi se spel som Ryse: Son of Rome, Forza Motorsport 5, Killer Instinct, Sunset Overdrive, Halo 5, Dead Rising 3 och Quantum Break. Många av dem har stöd för SmartGlass och Kinect, som kan tillåta en att göra lite extra saker.



Spel till Xbox One
Det kommer givetvis komma en hel del spel som inte är exklusiva till Xbox One också. Bland annat Battlefield 4: Second Assault (kommer först till Xbox One), Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Minecraft, Project Spark, The Witcher 3: Wild Hunt och Dark Souls II.



Videoinspelning
Xbox One kommer spela in när man spelar, och man kan sedan klippa och redigera för att dela dessa med sina vänner. Det hela går under namnet Upload Studio. Dessutom kommer konsolen ha inbyggt stöd för Twitch, så när man kan livestreama när man vill genom bara ett par enkla knapptryckningar.

Denna spelnyhet är inskickad av The_new_cake.

Källa: http://www.xbox.com/en-US/hub

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer



Ska bli spännande att se hur Microsoft kommer bemöta all kritik som Xbox One har fått, förhoppningsvis så lyckas man vända på en del och faktiskt ge lite positiva överraskningar.

Tillägg: Har tyvärr hamnat något efter, ska se om jag kan försöka ta igen lite förlorad tid...

Förstår inte riktigt varför man räknar om usd till sek när den garanterat ändå inte kommer kosta under 4000.

Sen så var microsoft dumma och twitter ännu dummare.

Kan hålla med om att det känns lite onödigt, men antog lite att någon ändå skulle söka upp hur mycket det blev i SEK. Så kändes lika bra att jag kunde göra det.

Vänta, Killer Instinct av alla spel? Bara xbone klarar av H-H-H-HYPER COMBO!