Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inzebbson97

zebbson97

Offline

En 22 år gammal kille från Uppsala, Motala Kommun, Bergnäset
1916XPMedlem sedan 06/10 2007, kl 19:07 Senaste besök 16/08 2009, kl 11:21Presentation

Välkommen till min press!
HeeÝ! och välkommen till min press!
I pressen kommer det vara dom här ämnerna:

¤ Inledning
¤ Vem är jag?
¤ Vem är zebbson97 på fuska.nu?
¤ Sporter
¤ Klubbar
¤ Polare
¤ Slutet


Inledning
Det här är min inledning till pressen.

Hejsan. Om du vill ha linjer så kan du kontakta mig, jag är väldigt bra på det. Många berömmer mig för mina fina jobb. Jag är fixare i Press_Guide som är en press, linjer, presentationer och loggor klubb. Där gör vi mycket beställningar. Så gå med om du vill ha en avatar eller något annat som en medlem kan fixa.

Jag är dock inte lika bra på att göra avatarer som linjer. Jag har inte PhotoShop så jag gör mina på en sida som jag inte säger eller så gör jag dom på Paint. Där kan jag göra en till dig om du vill ha en. Då kanske det inte blir så snygg text men du får en i alla fall.

Jag vill inte ha några klubb tips. För jag har fått så många på sista tiden. Och jag har gått med i så många. Om jag ska gå med i en klubb så ska jag få vara modde i den också. Annars går jag inte med. Det är mina villkor. Och ni bestämmer er för ett svar. Om jag får platsen som modde så är jag mest intresserad av platsen Forum modde eller fixare. Jag är bäst som det. Men som sagt, det är du som bestämmer.


Vem är jag?
Jag är en kille som är 10 år och heter Sebastian. Jag har en familj som består av en mamma, pappa, stora syster, storebror och en kanin. Som ni kanske hörde så är jag mint i familjen förutom vår kanin som är typ 1-2-3 år. Vet inte riktigt. I alla fall över 1 år. Jag är singel. Men det finns nog en i min klass som gillar mig och jag vet vem. Hon heter... Fortsättning följer... Mina klass kamrater som är medlem på fuska är:
Michael58, Jojje97, Conki_five, _Adam_, Daffy, Grufy, Simona_11, Calle17 och Ricke18. Mina bästa polare är Michael58, _Adam_, Jojje97, Conki_five och Daffy. I skolan är vi nästan som ett gäng, vi håller ihop med andra ord. Vi brukar spela fotboll och skratta ihop. På lektionerna, om det är två gruppers grupper så söker vi upp en var först och främst. Dom är roliga att vara med och har altid ett skämt att dra. Eller så är dom busiga och glada. Det bror lite på vad sitvationen är. Lite mer till mig själv nu. Jag har varit medlem på fuska i nu snart i ett år. Det är i alla fall mindre än ett halvår till det, jag har varit medlem längre än ett halvår. Jag som medlem är...(Det kommer här nere)


Vem är jag på fuska.nu?
Jag som personen på fuska är väldigt aktiv och bra. Förut så spammade jag mycket men nu har jag börja läsa igenom allas inlägg och försökt skriva så utförligt ocg beskrivade som möjligt. Sedan är det för er att ta till er om det jag skrev. Jag har också börjat skriva lite längra inlägg. Ta bara det här som exempel:
http://www.fuska.nu/klubbar/forum/trad.php?i...
Jag själv tycker att jag har utvecklas väldigt bra med det. Fast jag har mycket att komma ikapp. Kolla bara på alla andras. Dom skriver ändå mer. Men jag gör så gott jag kan och det kommer att löna sig någon gång, hoppas jag i alla fall. Jag kan ge dig ett förslag på vilken/vilka klubbar du ska gå med i.
1. Angels
2. Press_Guide
3. Fuskisar
4. NHL
5. Console_
Nu är det du som får bestämma. Det ör ditt val, men jag tycker dom är bra. Mer om mig:
Jag har skapat en klubb som heter NHL. Men det som jag är så arg för är att Zato har hackat sig in i min dator och tagit alla mina klubbar. Han tog min älskade klubb NHL och Teknik/Gottisar också. Men jag är ledsnas över NHL för den hade jag och michael58 jobbat så hårt för, och sedan bara tog han den. Han förstörde pressen och skapade nya forum. Men det versta var nog när han frågade om Emppu202 om han ville ha klubben. Och då svarade så klart Emppu att han ville det. Jag trodde att det var bra. Men det visade sig att det var dåligt. För vi är/var liksom vänner före det. Och när jag frågade om han kunde ge den till den rätta ägaren svarar han bara "Nej, det är min nu." Fast den att Zato hade tagit den och ger bort den efter att han hade förstört den. Och varför han gav bort den till Emppu202 var: "Han hade intresse för klubb." Som om inte jag hade intresse för den. Jag gjorde nästan vad som helst för att få tillbaka klubben. Men ingenting hände. Dom bara tog det lungt och jävlades med mig. Så nu har jag kontaktat Admin om det här. Sedan säger Zato att jag sprider lögner om honom. Jag har berättat det i forum precis som det gick till och då säger han att jag sprider lögner. Om det är någon som gör det så är det han. Han var inne på min användare och skrev i forum att jag hade gätt klubben till Zato, fast att jag inte hade det.


Sporter
* Fotboll
Status?: Jag spelar i BAIK, vi tränar och spelar matcher ihop.
Hur länge har du spelat?: Jag har spelat i 2-3 år nu snart.
Roligt?: Jaa, fotboll är nog min roligaste sport men jag har en till.
Bra?: Jaa, fotboll är roligt och bra. Du kan finsta och får bättre kondis. Du blir snabbare och går ner i vikt om du vill det.

* Hockey
Status?: Jag spelar i Brooklyn Tigers, vi tränar och spelar matcher som vanligt.
Hur länga har du spelat?: Jag har spelat i 3-4 år nu.
Roligt?: Jaa, det här är den andra sporten som jag gillar mäst. Fotboll och Hockey är roligigast båda två.
Bra?: Jaa, det är roligt att smälla till en tackling. Det är en bra spot, dock kanske lite mycket skador då,rå.


Klubbar
Här är alla mina klubbar som jag är medlem i.

NHL
Angels
Fuskisar
Press_Guide
SmurfGanget
KillKlubben
Gottisar
Console_
Teknik
SIMPSON
Games

Jag tycker du ska joina NHL, Angels, Console_, Fuskisar och Press_Guide.


Polare
Här kommer dom:

¤ Klasskamrater

Michael58
_Adam_
Jojje97
Conki_Five
Daffy
Calle17
Ricke18
Simona_11
Grufy
¤ Fuska.nu polare:

ManIsTheMan


Slutet
Jaa, då var det slut på min press. Hoppas du har fått veta lite om mig nu. När jag byter press får du se hur den ser ut. Och kom ihåg nu, att allt kan hända på www.fuska.nu .

Bäst just nu

På PC
Spelar inte.
På Playstation 2
The Simpsons Game.
På Nintendo 64
Spelar inte längre.
På Nintendo DS
Vet inte.
På TV
Simpsons.
På Bio
Arn.
På Film
Terminator 3.
På Nätet
www.fuska.nu/
I Stereon
Elton John.
Bok
Luddes salta sommar.

Information

Riktigt namn
Sebastian
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
06/10 2007, kl 19:07
Steam
-
Senast inloggad
16/08 2009, kl 11:21
Antal inloggningar
408
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-