Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inxXaledroXx

xXaledroXx

Offline

En 23 år gammal kille från Annan, Annan Kommun
3181XPMedlem sedan 04/05 2007, kl 18:29 Senaste besök 29/07 2012, kl 12:29Presentation

Välkommen till min profil!
Sha! :) Jag heter Alexander och är 13 år, och mitt gamertag är aledro, därför jag heter xXaledroXx på Fuska.nu. Innan verision 5 kom till fuska.nu hade jag varit aktiv i olika perioder. Mer eller mindre. Jag kunde fuska.nu ut & in och hängde mest vid Playstation 3, Wii eller NintendoGamer forumen.

Jag var med i klubben Protest! på fuska.nu. Vi protesterade mot att inget hände på fuska.nu -_- Allt var typ likadant som för flera år sedan. Men en dag när jag loggade in så såg allt anorlunda ut, verision 5 hade kommit *kollarUppMotHimlenSmiley*. Men jag fattade ingenting av den nya versionen. Allt var så rörigt xD . Men jag såg att man kunde byta användarnamn ialfall. Så jag skcikade ett PM till admin att jag ville byta till xXaledroXx. Jag var den första som bytte a) . Förut hette jag alex_i98.

Just nu kör jag LOL (League of legends). Ska också börja köra Starcraft 2, CSS, CS 1.6 och minecraft igen (när hela adventure pack släppts). Kör ni något av ovanstående spelen och vill gama lite PM:a mig. Ger även ut skype om ni frågar mig ;)
Just nu spelar jag typ inte alls Tv eller datorspel. Bara känner inte för det. Istället är jag ofta inne på facebook, Flashback (troll forumet :O) , skype och lyssnar på Spotify mest. Men förut därimot körde jag spel massor :=). Men, jag ska införskaffa ett nytt Counter Strike Source (Hade aoutoinloggning på steam för typ 2 år sedan, glömde bort mitt lösen en gång när jag behövde skriva in det. Emailadressen jag använde för kontot hade jag inte längre >.< . FAIL) och tror jag kommer bli fast av de. I mina minnen var det så roligt :\') . orkar inte ta bort texten
DREAMHACK WINTER 2011

Jag har siktat in mig på att åka på Dreamhack Winter med en kompis. Skulle gärna vilja träffa några "gamla" fuskare. (de fuskarna som fanns på tiden jag var som mest aktiv, 2009) Ska troligtvis sitta i hall B och om någon vill ses då kontakta mig! :)

Bäst just nu

På PC
LOL
På Playstation 2
SW:BF
På Playstation 3
CoD
På Wii
Sonic
På Game Boy
The end. . .
På TV
Family Guy
På Bio
Harry Potter 7 p.2
På Film
Vet inte. . .
På Nätet
Facebook:)
I Stereon
Skrillex
Bok
Cherub

Information

Riktigt namn
-
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
04/05 2007, kl 18:29
Steam
-
Senast inloggad
29/07 2012, kl 12:29
Hemsida
-
Antal inloggningar
879
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
aledro-
Nintendo Network ID
-